KATAI: Nismo šutnuli u okvir gola, ne znam da li idem ili ostajem u Zvezdi!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATAI: Nismo šutnuli u okvir gola, ne znam da li idem ili ostajem u Zvezdi!

Kao i svi ostali fudbaleri Crvene zvezde tako ni Aleksandar Katai protiv Sasuola nije bio na nivou prethodnih mečeva u crveno-belom dresu.

Mnogo više se očekivalo od kapitena kluba koji je, doduše, jedini i pokušavao da promeni nešto na terenu.

- Šta reći posle ovakvog poraza? Nismo imali šut u okvir gola. Imali smo sreće što nismo primili više golova - rekao je Katai, a prenosi Sportski žurnal:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
- Iznenadili su nas. Nisam verovao da su toliko spremni.

Na pitanje da li odlazi iz Zvezde, Katai je rekao:

Foto: crvenazvezdafk

- Ne znam da li idem ili ostajem.

Jedan do onih koji su, uz Kataija, ostavili ''srce na terenu'' bio je i Mihailo Ristić. Otuda i ne čudi što je dobio pohvale trenera Miodraga Božovića.

-  Zahvalan sam šefu na lepim rečima, to mi mnogo znači, ali najvažnije je da timski igramo dobro. To danas nismo uspeli. Ipak, kvalifikacije još uvek traju, ništa nije gotovo. U revanšu možete da očekujete našu borbu, da damo svoj maksimum tih 90 minuta i da pokušamo da izborimo prolaz u drugu rundu pred našim navijačima - rekao je Ristić i dodao:

Foto: crvenazvezdafk

- Početak nije bio toliko loš po mom mišljenju, ali njihova taktička superiornost je presudila. Pravili smo previše grešaka i zato je rezultat takav kakav jeste. Ispostavilo se da Berardi nije takav bauk kakvim su ga predstavili. Ipak, imao je gol i asistenciju, svakako je pokazao kvalitet. Znali smo i pre početka da je on udarna igla njihovog tima. Dosta problema na drugoj strani pravio nam je i Poletano. Sasuolo ima odlične igrače na svim pozicijama. Mi smo loše taktički stajali na terenu i zato je rezultat ovakav.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.