KAMPACU STIGLA NEPRISTOJNA PONUDA: Dobija 7,5 miliona evra, poznato i ime kluba!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 17:56

KAMPACU STIGLA NEPRISTOJNA PONUDA: Dobija 7,5 miliona evra, poznato i ime kluba!?

Plejmejker Crvene zvezde tražena “zverka”.

Fakundo Kampaco je za kratko vreme dokazao u dresu Crvene zvezde da je jedan od najboljih plejmejkera na tlu Evrope.

Argentinac je među najtraženijim košarkaškim zverkama na tržištu, mada ima ugovor sa crveno-belima i za sledeću sezonu uz opciju otkupa za samo 50.000 evra.

Španski mediji pisali su pre nekoliko dana da će se Kampaco >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratiti naredne sezoine u Real Madrid, ali grčka Gazeta sada iznosi nove podatke. Navodno, Argentinac je velika želja Panatinaikosa kojeg su mediji na egejskoj obali već spajali sa drugim Zvezdinim Argentincem Lukom Vildozom.

Kako se piše, Kampaco će dobiti ponudu tešku 7,5 miliona evra za tri sezone, čime bi stao u red najplaćenijih igrača Evrope Nikole Mirotića i Šejna Larkina.

Naravno, pita se i Crvena zvezda, ali jasno je da ništa neće biti poznato do završetka sezone ili barem do okončanja bitaka u ABA ligi.

Crvenu zvezdu u petak očekuje prvi meč četvrtfinalne serije protiv Zadra (20 časova).
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.