Jović se vraćao na sopstvenu odgovornost

Izvor: Mondo, 03.Apr.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jović se vraćao na sopstvenu odgovornost"

Crvena zvezda saopštenjem zahvalila selektoru Aleksandru Đorđeviću i menadžeru Aleksandru Raškoviću na pomoći u lečenju plejmejkera.

Foto: MN Press

Dok je sezona odmicala i ulazila u aktuelnu - najvažniju fazu, postajalo je sve jasnije da će Crvena zvezda mts dočekati odsudne borbe bez svog prvog plejmejkera - Stefana Jovića.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u ponedeljak je najavio da je glavni organizator igre njegovog tima otputovao u Minhen, gde će kod prestižnog lekara Johena Hana sprovesti detaljne preglede leđa, na jednoj od najpoznatijih klinika u Evropi.

Tim povodom, klub se oglasio saopštenjem.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je prvotimac kluba Stefan Jović otputovao u ponedeljak u Nemačku, gde će u narednih nekoliko dana obaviti dodatne detaljne preglede i sprovesti, ukoliko to bude potrebno, dodatnu terapiju kako bi sanirao i ubrzao oporavak od povrede leđa koja ga muči već dva meseca", poručeno je sa Malog Kalemegdana.

Crvena zvezda izrazila je zahvalnost selektoru i Jovićevom agentu na podršci i pomoći.

"KK Crvena zvezda mts zahvaljuje se ovom prilikom aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je predložio pregled u Minhenu, kao i menadžeru Stefana Jovića, gospodinu Aleksandru Raškoviću, koji je organizovao put u Nemačku, gde će igrač biti pregledan i podvrgnut posebnoj vrsti terapije, u cilju bržeg oporavka".

Crveno-beli će se narednih dana oglasiti o rezultatima pregleda u Nemačkoj, kao i daljim koracima u Jovićevom oporavku.

"KK Crvena zvezda mts sa svojim lekarskim timom činio je sve u prethodnih nedeljama da bi sanirao neugodnu povredu Stefana Jovića, koji je u nekoliko navrata i na sopstvenu odgovornost pokušavao da se vrati na teren i pomogne timu u vrlo važnom periodu sezone. Lekarski tim KK Crvena zvezda mts i lekarski tim u Minhenu biće u stalnom kontaktu", podvučeno je u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.