Jovanović zvanično u Igokei

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 10:54

Jovanović zvanično u Igokei

Srpski košarkaš Nikola Jovanović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Igokeom, saopštio je klub. Igrač koji pokriva pozicije centra i krilnog centra, prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u Partizanu pre nego što je 2012. otišao u SAD na usavršavanje.

Jovanović je jednu sezonu igrao u ekipi Trenta, gde je nastupao je kao pozajmljen igrač Crvene zvezde odakle je otišao u Igokeu.

Igokea je objavila da je raskinula saradnju sa Đorđem Gagićem, a razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača sa kojom je došao na pripreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otkaz Gagiću zbog loše forme, Jovanović novi centar Igokee

Izvor: RTS, 06.Avg.2020

Srpski košarkaš Nikola Jovanović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Igokeom. Klub iz Laktaša, po drugi put ove godine, napustio je bivši centar Partizana Đorđe Gagić jer fizički nije spreman za zahtevne treninge u toku priprema za novu sezonu. . Igrač koji pokriva...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.