Izvor: RTS, 06.Avg.2020, 11:09

Otkaz Gagiću zbog loše forme, Jovanović novi centar Igokee

Srpski košarkaš Nikola Jovanović potpisao je jednogodišnji ugovor sa Igokeom. Klub iz Laktaša, po drugi put ove godine, napustio je bivši centar Partizana Đorđe Gagić jer fizički nije spreman za zahtevne treninge u toku priprema za novu sezonu.
Igrač koji pokriva pozicije centra i krilnog centra, prošao mlađe selekcije Crvene zvezde, a proveo je i jednu godinu u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Partizanu pre nego što je 2012. otišao u SAD na usavršavanje.

Jovanović je jednu sezonu igrao u ekipi Trenta, gde je nastupao je kao pozajmljen igrač Crvene zvezde odakle je otišao u Igokeu.
Klub iz Laktaša po drugi put u ovoj godini raskinuo je saradnju sa Đorđem Gagićem, a razlog je nedovoljna fizička pripremljenosti igrača sa kojom je došao na pripreme.
Na kraju prošle sezone, u Igokei su odlučili da ne produže saradnju sa Gagićem i umesto njega su doveli Dragana Apića. Bivši košarkaš FMP-a nije se dugo zadržao pošto se brzopotezno preselio u Podgoricu, pa je uprava kluba ponovo vratila Gagića.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ODLAZAK SA MALOG KALEMEGDANA: Zvezda se EMOTIVNO RASTALA sa mladim igračem (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020

Novi korak u karijeri...KK Crvena zvezda potvrdio je da će Nikola Jovanović sledeću sezonu provesti u ekipi Igokee. Jovanović u Laktaše stiže kao zamena za Đorđa Gagića sa kojim je prekinuta saradnja zbog loše fizičke pripremljenosti, više o tome pročitajte OVDE...– Centar Crvene zvezde...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.