Izvor: RTS, 17.Apr.2021, 21:07

Još jedan preokret Zvezde na stadionu "Rajko Mitić", uprkos promašenim penalima

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su još jedan preokret na stadionu "Rajko Mitić" i pobedili Radnik iz Surdulice. Zvezda je u utakmici 32. kola Linglong Superlige Srbije gubila na poluvremenu, ali je uspela da pobedi uprkos tome što je promašila dva penala.
Crveno-beli su od samog starta krenuli da napadaju, u uvodnim minutima Mirko Ivanić je imao nekoliko šansi, a prvu veliku priliku propustio je Željko Gavrić.

Njemu je šut odbranio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << golman Ivan Kostić, koji je brzo morao da napusti igru jer je dobio neugodan udarac od Sekua Sanogoa i povredio koleno.
Zamenio Stefan Ranđelović koji nije ni sanjao da će imati ovakvu utakmicu u Beogradu.
Šest minuta po ulasku na teren, Ranđelović je odbranio jedanaesterac Filipu Falku, što mu je bila prva intervencija na utakmici. Njegov uspeh nagradio je napadač Uroš Milovanović u 34. minutu i doneo šokantno vođstvo Surduličanima.
Napadač gostiju iskoristio je grešku Radovana Pankova u zadnjoj liniju, uzeo loptu i pretrčao Milana Borjana koji je istrčao, pogodivši potom praznu mrežu – 0:1!
Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi se pritisak domaćina isplatio posle sat vremena igre. Opet su igrači Zvezde dali gol iz prekida, sada je prilikom kornera najviši u skoku bio Seku Sanogo.

Od tog trenutka počeo je veliki pritisak crveno-beli, napadači su i stvarali šanse sa svih strana, gotovo da nije bilo igrača koji nije pokušao da ugrozi gol gostiju, a u 72. minutu je Ranđelović odbranio još jedan penal.
Pročitao je Mirka Ivanića i drugi put bio uspešan, pa se činilo da će uspeti da svom timu donese prvi bod ikada u mečevima sa klubom iz Ljutice Bogdana.
Međutim, to nije dozvolio upravo Ivanić, koji je u finišu krunisao sjajnu akciju sa dvostrukim asistentom Veljkom Nikolićem i krunisao veliki pritisak aktuelnog šampiona.
Zvezda je na putu da kompletira savršenu sezonu jer ima 92 boda, 12 više od drugoplasiranog Partizana, dok je Radnik peti sa 48.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva promašena penala, pa preokret i pobeda Zvezde

Izvor: N1 televizija, 17.Apr.2021

Crvena zvezda savladala je, nakon preokreta, Radnik na stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 2:1 u meču 32. kola Superlige Srbije.

Nastavak na N1 televizija...

Radnik vodio, pa izgubio u Beogradu - Ranđelović odbranio dva penala

Izvor: JužneVesti.com, 17.Apr.2021

Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su u Beogradu od Crvene zvezde. Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” odigrana u okviru 32. kola Superlige Srbije završena je rezultatom 2:1, nakon preokreta Beograđana. ..Zvezda je od početka krenula ofnazivno, a već posle nekoliko minuta šansu je imao...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.