Još jedan napadač na Zvezdinom radaru, on se do sada nije pominjao! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan napadač na Zvezdinom radaru, on se do sada nije pominjao! (video)

Zvezda će ipak potražiti zamenu za Aleksandra Pešića?

Iako i pored odlaska najboljeg strelca iz prošle sezone, Aleksandra Pešića, Crvena zvezda ima u svojim redovima veliki izbor napadača, na Marakani ozbiljno razmišljaju da ako je moguće ovog leta dovedu i boljeg igrača od Pešića.

Prethodnih dana se u medijima spekulisalo o Argentincu Franku Soldanu, on je navodno i dalje prva opcija, ali s obzirom da za njega postoji i interesovaje iz Italije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-beli gledaju i u drugim pravcima.

S tim u vezi, današnji ''Žurnal'' otkriva da su u Crvenoj zvezdi pokazali interesovanje i za napadača ukrajinskog Šahtjora - Gustava Blanka Leščuka.

Ovaj 26-godišnji fudbaler je takođe rođen u Argentini, ali ima i ukrajinsko poreklo. Član Šahtjora je od pre godinu i po, kada je došao iz Karpata, a prethodno je bio član švedske Asiriske, gde je ostvario odličan učinak.

Prošle sezone u dresu Šahtjora je u jakoj konkurenciji odigrao 17 utakmica, postigao tri gola, uz jednu asistenciju, a ugovorom za ovaj klub je vezan do narednog leta, pa ni obeštećenje za njega ne bi trebalo da bude preveliko.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.