Janković: Karakter doveden pod znak pitanja

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Karakter doveden pod znak pitanja

U prethodna četiri susreta, Crvena zvezda je zabeležila tri poraza i pobedu. Nekarakteristično za crveno-bele. Šef stručnog štaba tima iz Ljutice Bogdana Aleksandar Janković ocenio je da su rezultati u poslednjih nekoliko utakmica doveli u pitanje karakter njegove ekipe, ali je kazao da nije vreme za diskusiju na tu temu.

– Karakter ekipe je doveden pod znak pitanja i to je tema koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << može da se diskutuje, međutim, u ovom momentu ta polemika na može da nam pomogne da pobedimo u Užicu. Pričaćemo o svemu, ima mnogo stvari koje su za analizu i nećemo bežati od toga kada se završi prvi deo prvenstva – rekao je Janković posle treninga.
Crveno-beli su na svom terenu izgubili u četvrtfinalu Kupa Srbije od OFK Beograda sa 3:1.
– Od početka sezone nas prate oscilacije, nestabilnost i padovi i to mnogo skupo plaćamo. Nismo uspeli da održimo pozitivno raspoloženje, za koje smo se skupo izborili pobedom u derbiju. Sada se okrećemo prvenstvu i imamo obavezu da budemo na nivou i održimo pet bodova zaostatka – rekao je Janković.
Janković je posle poraza od OFK Beograda u prvenstvu, 11. novembra sa 1:0, kazao da bi podneo ostavku da je situacija u klubu stabilna.
On je dodao da nije trenutak da se priča o njegovoj ostavci, pošto su do kraja jesenjeg dela sezone ostale još dve utakmice, protiv Slobode u Užicu i Vojvodine u Beogradu.
– Idu utakmice u kojima pobedama možemo da isplivamo i zadržimo priključak u trci za titulom – dodao je on.
Fudbaleri Zvezde pred trening imali su razgovor sa predsednikom Radne grupe Draganom Džajićem, a potom i sa trenerom Jankovićem, tokom kojeg su se ispred svlačionice čuli njegovi povišeni tonovi.
– Ja sam čovek koji igračima uvek kaže sve. Često su to stvari koje nisu prijatne da se čuju, ali smatram da samo tako može da se napreduje. Sada nemamo vremena za analizu, jer se nalazimo na nekoliko dana pred kraj polusezone. Moramo da se stisnemo i da odigramo ove dve utakmice kako znamo i umemo – rekao je Janković.
Zvezda će narednu utakmicu igrati u nedelju u 13.00 u Užicu, protiv domaće Slobode.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - nije vreme za analizu, dve utakmice do kraja...

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2012

Sale Janković bi imao mnogo toga da kaže na temu karaktera svoje ekipe, ali Zvezdi bi to samo odmoglo u trenutku kada mora kako zna i ume da savlada Slobodu i Vojvodinu.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.