Jang Bojs žestoko kažnjen

Izvor: B92, 04.Okt.2023, 09:43

Jang Bojs žestoko kažnjen

Ekipa Jang Bojsa primila je neprijatnu vest pred utakmicu protiv Crvene zvezde.

Šampiona Švajcarkse je kažnjen od stane svog saveza zbog dešavanja u derbiju poslednjeg kola Superlige.

Na tom meču gde su fudbaleri iz Berna savladali 1:0 ekipu Grashopersa, navijači žuto-crnih su ipak obeležili ovaj duel.

Ultrasi iz Berna su napravili štetu na autobusima, pretili su policiji, napali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su građane gde su ih gađali predmetima.

I dalje se čeka konačna odluka,a za sada je jedino poznato da će tribine gde su smešteni navijači Jang Bojsa biti zatvoreni na sledećem meču protiv Grashopersa.

"Uvek se zalažemo za igre u mirnoj atmosferi i distanciramo se u svim oblicima od agresivnog ponašanja, uništavanja i oštećenja imovine. U komunikaciji sa vlastima, razgovarano je o merama i date su preporuke. Ali odgovora nije bilo. Kolektivnom kaznom koja je sada doneta, nekoliko hiljada navijača biće kažnjeno zbog neprihvatljivog ponašanja nekoliko pojedinaca. Smatramo da je ovo krajnje žalosno i ne smatramo da je to delotvorno. Umesto toga, trebalo bi da se usredsredite na identifikaciju počinilaca i njihovo pozivanje na odgovornost".

Navijači Jang Bojsa su na prvom meču Lige šampiona, svojom parolom prozvali moćne klubove, ali i Crvenu zvezdu zbog sponzorstva Gasproma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDIN RIVAL IZ LŠ ŽESTOKO KAŽNJEN: Pravili nerede pa uputili prozivke na račun šampiona Srbije!

Izvor: HotSport.rs, 04.Okt.2023

‘Crveno-beli’ su im trn u oku. Fudbalski klub Jang Bojs biće žestoko sankcionisan od strane švajcarskog saveza zbog incidenata koji su izazvali u derbiju protiv  Grashopersa. Tim iz Berna je slavio 1:0, ali taj trijumf pao je u dragom planu pošto su najvatrenije pristalice tog kluba pravile...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.