Jang Bojs raspucan pred dolazak u grotlo Marakane

Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang Bojs raspucan pred dolazak u grotlo Marakane

Dok su fudbaleri Crvene zvezde odmarali, njihov protivnik u meču sezone je sigurno odradio domaći zadatak. Jang Bojs se u prvom poluvremenu meča mučio, a u nastavku pregazio Cirih – 4:0 (1:0).
Na meču Sion – Lucern, naša kladionica nudi kvotu 2.45 za pobedu domaćina.
Šampion Švajcarske poveo je u 29. minutu autogolom Brehera. Ostali strelci bili su Nsame u 60, Ngameleu u 69. iz penala i 22-godišnji ofanzivni vezista Gaudino, koji nije igrao u Bernu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crveno-belih, u 77. minutu
Jang Bojs je igrao u sastavu: Van Balmos – Janko, Burgi, Sorensen, Garsija – Lustenberger – Sijero, Gaudino, Fasnaht – Asale – Nsame. S klupe su ušli Ebišer, Ngameleu i Lotomba. Najbolji strelac ekipe Gijom Oro koji se odmah posle mača sa Zvezdom požalio na bolove, nije bio među rezervama, baš kao ni Miralem Sulejmani.

The post Jang Bojs raspucan pred dolazak u grotlo Marakane appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Jang bojs spreman za Beograd, "poker" golova u mreži Ciriha!

Izvor: Sportske.net, 24.Avg.2019

Ekipa Jang bojsa imala fantastičan završetak meča...Protivnik Crvene zvezde u okviru plej-ofa kvalifikacija za ligu šampiona, Jang bojs, danas je bez ikakvih problema savladao Cirih rezultatom 4:0 (1:0)...U veoma jakom sastavu je nastupio tim Jang bojsa danas protiv Ciriha, što pokazuje i krajnji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.