Jang Bojs oslabljen čeka Zvezdu (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jang Bojs oslabljen čeka Zvezdu (VIDEO)

Prvak Švajcarske Jang Bojs neće u najjačem sastavu dočekati Crvenu zvezdu u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu šampiona. Na početku meča prvog kola Kup takmičenja u gostima protiv Etoal Karuža, teže je povređen napadač ekipe iz Berna Marvin Špilman.
Na meču Kupa Švajcarske Blek Stars – Cirih, naša kladionica nudi kvotu 2.45 >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << za igru GG4+.
Na njega je oštro startovao jedan od defanzivaca domaćina i pritom mu pao preko kolena. Prekid je trajao čak šest minuta, pre nego što je Špilman na nosilima iznet sa terena.
 
Gaudino richtet die Motten neu … #carouge #bscyb pic.twitter.com/zhDU7YThWR
— Zum Runden Leder (@zumrundenleder) August 16, 2019
Švajcarac ima 23 godine i pred početak aktuelne sezone stigao je u Jang Bojs iz Tuna. Igra na poziciji levog krila. Osim Špilmana, protiv Crvene zvezde zbog povrede gotovo sigurno neće igrati nekadašnji reprezentativac Srbije, 30-godišnji Miralem Sulejmani. Na spisku povređenih su još Gijom Oro, Mohamed Kamara i Sandro Loper, koji je na višemesečnoj pauzi zbog povrede ligamenata kolena.
Prvi meč između Jang Bojsa i Crvener zvezde biće odigran u Bernu u sredu, 21. avgusta. Revanš u Beogradu zakazan je za utorak, 27. avgust.


The post Jang Bojs oslabljen čeka Zvezdu (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Navijači složni: Kaznite Mitrovića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Navijači u Engleskoj su posebno osetljivi na varke fudbalera. Godinama već, svedoci smo podrugljivog skandiranja na račun igrača koji je pokušao da prevari sudiju i da iznudi najstrožu kaznu ili prekršaj za slobodan udarac.. Na meču Luton – VBA, naša kladionica nudi kvotu 6.50 za igru X-1.. Red...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.