Navijači složni: Kaznite Mitrovića (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači složni: Kaznite Mitrovića (VIDEO)

Navijači u Engleskoj su posebno osetljivi na varke fudbalera. Godinama već, svedoci smo podrugljivog skandiranja na račun igrača koji je pokušao da prevari sudiju i da iznudi najstrožu kaznu ili prekršaj za slobodan udarac.
Na meču Luton – VBA, naša kladionica nudi kvotu 6.50 za igru X-1.
Red je došao na Aleksandra Mitrovića. Naš reprezentativac, koji je ostao veran Fulamu i u nižem rangu, pokušao je  da natera arbitra da igraču Hadersfilda Van La Pari pokaže >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << crveni karton. Istini za volju, prilično naivno. Mitrović se posle jednog duela uhvatio za glavu iako je noga protivničkog fudbalera bila u visini njegovog stomaka.
 
The absolute state of this from Mitrovic. Ban him. #HUDFUL pic.twitter.com/AzE9mRHsxr
— Dale Johnson (@DaleJohnsonESPN) August 16, 2019
Neretko se u Engleskoj dešava da ljudi koji vode takmičenje naknadno kazne fudbalere zbog nečega što sudija na terenu nije video. Da li Mitroviću preti suspenzija, ili će da mu progledaju kroz prste?
Moguće, ali da više ne ponavlja. Bar ne ovako.


The post Navijači složni: Kaznite Mitrovića (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.