Jaka Blažič kod Pešića u Barseloni?

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič kod Pešića u Barseloni?

Kako prenosi portal Sportando slovenački košarkaš Jaka Blažič bi ovoga leta mogao da postane član Barselone.

28-godišnji bek, koji je u dosadašnjoj karijeri igrao za Triglav Kranj, Geoplin Slovan, Olimpiju, Crvenu zvezdu, Baskoniju i prošle sezone Andoru, u potrazi je za novim klubom.

Blažič je, kako prenosi Sportando, dobio ponudu ekipe Tenerifa, ali se uključila i Barselona, proslavljenog srpskog trenera Svetislava Pešića.

Slovenački >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << košarkaš je prošle sezone u dresu Andore beležio u proseku 13,6 poena po meču u Evrokupu, a 13 poena prosečno u Endesa ligi.

Barsa je nedavno sa hrvatskim centrom Antom Tomićem produžila ugovor, te je nastavila sa kompletiranjem sastava za narednu sezonu. Ovog leta u tim su stigli Kevin Pengos, Kajl Kjurik, Kris Singlton i Artjom Pustovij.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blažič u Barsi!

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2018

Kako javlja Eurohups, Jaka Blažič je dogovorio ugovor na jednu godinu sa Barselonom! Preko vikenda se pominjalo da su dve strane blizu dogovora, ali kako javlja ovaj mediji u ponedeljak ujutru su dve strane postigle dogovor. Slovenac će potpisati jednogodišnji ugovor. Blažič je prošle sezone igrao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Jaka Blažič za još jaču Barsu

Izvor: RTS, 06.Avg.2018

Bivši košarkaš Crvene zvezde i dosadašnji član španske Morabank Andore Jaka Blažič najnovije je pojačanje Barselone. . Slovenački reprezentativac je sa timom Svetislava Pešića potpisao ugovor na godinu dana...On...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.