Pešić pozvao Jaku Blažiča u Barselonu

Izvor: Mondo, 06.Avg.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić pozvao Jaku Blažiča u Barselonu

Slovenački bek pojačao španskog velikana.

Velikih 12 meseci su iza Jake Blažiča (28 godina, 196 centimetara).

Slovenački bek osvojio je prošlog septembra Eurobasket u Turskoj, potom u dresu Andore odigrao najbolju sezonu u Španiji (13,6 poena i 4,3 skoka po meču), a ovog leta je neposredno posle svadbe dogovorio prelazak u Barselonu.

Nekadašnji bek >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvene zvezde je dogovorio jednogodišnji ugovor sa Kataloncima i prema pisanju specijalizovanog portala "Eurohoops" u ponedeljak ujutru je počeo da se sprema za prelazak u "Blaugranu".

Pod vođstvom Svetislava Pešića, Barselona ovog leta pravi tim da konačno napadne plasman u Top 8 Evrolige, gde nije bila od 2016. godine.

Blažič je takmičarsku 2017/18 iskoristio da posle šest uzastopnih sezona u Evroligi (po dve u Olimpiji, Zvezdi i Baskoniji) odigra zapaženo u Andori i da "zaradi" transfer u klub sa kojim će se opet boriti za trofeje.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kari doveo Blažiča u Barselonu

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2018

Bivši trener Crvene zvezde doveo bivšeg košaraka crveno-belih u Barselonu...U različitim vremenima su Svetislav Pešić i Jaka Blažič branili boje Crvene zvezde ali će sada kao bivši članovi beogradskih crveno-belih sarađivati u Barseloni...Još uvek se čeka na zvaničnu potvrdu katalonskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.