Izraelci pred Zvezdu: Pokvareno nam je raspoloženje

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelci pred Zvezdu: Pokvareno nam je raspoloženje

"Zvezda je tim sa velikom energijom i odličnom podrškom kada igra kod kuće", rekao je Rami Hadar

Makabi dolazi u Beograd prilično uzdrman posle poraa od Gilboe Galil, a i u Evroligi Ponos Izraela ima velike probleme. Zato pred dolazak na noge Crvenoj zvezdi Rami Hadar i Gaj Pnini biranim rečima govore o predstojećem meču.

KVOTA NA ZVEZDU - 1,75

Samopouzdanje i atmosfera nisu na najvišem nivou kod Makabija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Crvena zvezda je tim sa velikom energijom i odličnom podrškom kada igra kod kuće. Igra se bazira na pik en rolu, a dosta se izvlale i šutiraju kada god mogu. Moramo da budemo bolji na dva nivoa - u egzekuciji i donošenju odluka. Siguran sam da ćemo kao tim napraviti iskorak", rekao je trener Makabija.

Zvezda bez Mitrovića i Simanića na Makabi

Gaj Pnini ističe da je iza Makabija nekoliko teških dana.

"Poraz u ligi nam je zaista povredio raspoloženje i moramo da se vratimo u sedlo što pre. Igramo važne utakmice. Neće biti jednostavno, ali verujem u ovaj tim. Dobro smo trenirali ove nedelje. Video sam dobru energiju, samo treba da je prenesemo na utakmicu", rekao je Pnini koji je bio igrač FMP-a u sezoni 2008/2009.

Utakmica je na programu u četvrtak od 20 časova.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.