Izglasana revolucionarna promena u Srbiji! Bez predstavnika Zvezde...

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izglasana revolucionarna promena u Srbiji! Bez predstavnika Zvezde...

Ono što gledamo širom Evrope, izgleda da će zaživeti i u Srbiji...

Danas se u Staroj Pazovi održava sednica Skupštine Zajednice Superlige i Prve lige Srbije, a između ostalog, na dnevnom redu se našao i predlog da se u domaćem šampionatu uvede VAR tehnologija.

Ovu inicijativu Partizan je u više navrata pokretao, ovo je već treći put, ali sve do danas, nije nailazio na podršku ostatka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << lige.

Međutim, na današnjoj sednici, potpuni obrt. Reklo bi se, Partizanova treća - sreća!

Predstavnik Crvene zvezde nije bio prisutan, a kako prenosi ''Telegraf'', prisutni predstavnici superligaških klubova su jednoglasno usvojili inicijativu da se formira zajednička Radna grupa Zajednice i FSS za uvođenje VAR u Srbiji!

Već sada je poznato da će Partizanov predstavnik u ovoj Radnoj grupi biti Milorad Nikolić, predložen od strane potpredsednika kluba iz Humske, Vladimira Vuletića.

Upravo je Vuletić obrazložio Partizanov predlog za uođenje VAR tehnologije, a ispred FSS u raspravi je učestvovao Jovan Šurbatović.

Ostaje, međutim, još uvek neizvesno kada će se ova usvojena inicijativa sprovesti u delo...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan inicirao, Zvezda nije ni glasala – Srbija uvodi VAR sistem!

Izvor: B92, 19.Feb.2019

Na Skupštini Zajednice Superlige Srbije i Prve Lige Srbije u Staroj Pazovi izglasano je da se uđe u proces uvođenja VAR tehnologije.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.