Iz Napretka poručuju: Zvezda je kao Real ili Barselona, najskuplje ulaznice 700 dinara!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Napretka poručuju: Zvezda je kao Real ili Barselona, najskuplje ulaznice 700 dinara!

Crvena zvezda će u subotu popodne gostovati Napretku, a u taboru Kruševljana ističu da se njihov tim priprema za taj meč kao i za svaki drugi.

Ipak, domaći tim je svestan ko stiže u goste. Pomoćni trener Ivan Stefanović je čak uporedio crveno-bele sa Realom i Barselonom.

- Suvišno je trošiti reči o kvalitetu tima Crvene zvezde. Oni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su aktuelni šampion države, i takav niz od dvadeset i ne znam koliko pobeda beleže samo evropski velikani kao što su Real i Barselona. Što se tiče same pripreme to je utakmica kao i svaka druga. Mi ćemo dati svoj maksimum pa ćemo videti šta će iz svega toga izaći - rekao je pomoćnik Vuka Rašovića.

Ne manje skroman bio je i Bojan Filipović, sportski direktor Napretka:

- Igrači žive za utakmice kakve su protiv Zvezde ili Partizana. Mi u svaku utakmicu ulazimo isto, ekipa u svakoj utakmici, bez obzira na protivnika, daje svoj maksimum. Uvek je motiv više igranje protiv "blizanaca". Svaki igrač koji dobije poverenje stručnog štaba će dati svoj maksimum. Navijači će imati šta da vide, jer Napredak igra lep fudbal. Verujem da će u subotu svi uživati.

Zanimljivo, najjeftinije ulaznice za ovaj meč su 200, a najskuplje 700 dinara.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Iz Napretka poručuju: Zvezda? Meč kao i svaki drugi

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017, 15:20

Pred meč sa Crvenom zvezdom u 32. kolu Superlige Srbije sa novinarima je u Kruševcu razgovarao pomoćnik Vuka Rašovića, Ivan Stefanović koji kaže da se Napredak za subotnji meč priprema kao za svaku drugu utakmicu..."Suvišno je trošiti reči o kvalitetima Crvene zvezde. Oni su aktuelni šampioni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.