Izvor: Piplmetar.rs, 09.Apr.2023, 03:30

Iz Borca poručuju: „Igranje protiv ekipe kao što je Zvezda je nešto najlepše“

Košarkaš Borca iz Čačka Aleksa Novaković rekao je danas da će njegov tim protiv Crvene zvezde igrati „bez pritiska“, kao i da se nada velikom broju gledalaca, koji će uživati u pravoj „košarkaškoj predstavi“.
,,Igranje protiv ekipe kao što je Crvena zvezda predstavlja nešto najlepše. Možemo u nedelju da odigramo bez pritiska, a sa puno uživanja, jer ćemo protiv sebe imati igrače izuzetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << kvaliteta. Nadam se da će dvorana biti puna, pa da ambijent bude još lepši. Želimo da sa publikom uživamo u pravoj košarkaškoj predstavi“, rekao je Novaković, preneo je klupski sajt.
Košarkaši Borca dočekaće u nedelju ekipu Crvene zvezde, u pretposlednjem 25. kolu AdmiralBet ABA lige.
Zvezda je na drugom mestu AdmiralBet ABA lige sa 19 pobeda i tri poraza, dok je Borac 12. sa skorom 6/18.
Čačanski tim se do kraja AdmiralBet ABA lige bori za opstanak, a u prošlom kolu su na gostovanju poraženi od Splita (99:113).
,,Loše smo otvorili utakmicu, a teško je vratiti se kada zaostaješ puno poena. Pokušali smo da nešto promenimo, ali Split je bio u dobrom ritmu, tako da nismo imali šanse. Split je sjajna ekipa, ove sezone igra neverovatnu timsku košarku, ali i lepu za oko. Iskreno mu želim plasman među osam najboljih„, dodao je Novaković.
Krilni igrač Borca rekao je da bi ekipi mnogo značilo ukoliko Split danas zabeleži pobedu protiv MZT-a.
,,Ali mi ne želimo samo da zavisimo od drugih rezultata, već želimo da probamo da dođemo do jedne pobede u naredna dva meča“, rekao je 26-godišnji igrač.
Novaković je istakao da će igrači pružiti maksimum u predstojećem meču protiv Zvezde.
,,Imamo silnu želju da pružimo što bolji otpor jednom članu Ev

Opširnije
Izvor: Sportske NET


Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.