Ivanović: Za nas je ovo samo još jedna utakmica sa Partizanom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2022, 17:25

Ivanović: Za nas je ovo samo još jedna utakmica sa Partizanom

Ovo će biti potpuno drugačija utakmica, jer će se sve promeniti, mi ćemo biti drugačiji i Partizan će biti drugačiji, izjavio je trenere košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice sa Partizanom.

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju Partizanu u okviru 12. kola Evrolige. Biće to prvi evroligaški susret dve beogradske ekipe.

"Treba da bude zadovoljstvo svakom igraču da igra pred velikim brojem ljudi. To da je za Vas ovo istorijski prvi derbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to je za vas tako. Za nas je samo još jedna utakmica sa Partizanom, normalno da će oba tima izvući neke pouke iz prve utakmice, ko će se bolje snaći, videćemo. Rekao sam i pre prve utakmice da Partizan ima izvanredan napad, što su i dokazali kasnije u utakmicama protiv Valensije i Budućnosti. Ako ne igraš dobru odbranu, imaju igrače koji igraju dobro 1 na 1 i trče dobro“, izjavio je trener "crveno-belih" za zvanični sajt kluba.

Luka Vildoza je istakao da njegova ekipa mora da bude spremna da odradi posao.

„Imamo ista očekivanja, oni će sigurno promeniti nešto. Biće uzbudljivo igrati tu utakmicu po prvi put u Evroligi. Ništa drugačiju atmosferu ne očekujem ni na ovoj utakmici u odnosu na prošlu u kojoj smo mi bili domaćini, biće to dobra utakmica. Igrao sam neke derbije kada sam bio mlad, sada sam ovde, uživam i znam da će biti sjajno“, zaključio je bek Crvene zvezde.

Zvezda zbog kazne ne prodaje pojedinačne ulaznica za meč protiv Mornara i Borca

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da neće pustiti u slobodnu prodaju pojedinačne ulaznice za naredna dva meča ABA lige protiv Mornara i Borca zbog kazne zatvaranja dela tribina u hali "Aleksandar Nikolić".

Disciplinski sudija ABA lige Hrvoje Vidan kaznio je juče beogradski klub zbog propusta tokom meča osmog kola ABA lige protiv Partizana sa 7.000 evra i zatvaranjem dela tribina (Parter 4, Parter B, Bela Loža, Tribina A i Tribina B) na naredna dve utakmice u regionalnom takmičenju.

U saopštenju Crvene zvezde se navodi da će utakmicama protiv Mornara i Borca moći da prisustvuju samo vlasnici sezonskih ulaznica.

"Svi vlasnici sezonskih karata za sektore koji su zatvoreni, biće raspoređeni u sektorima koji će biti otvoreni, a to su tribine C i D, plava loža i VIP loža. Dok vlasnici sezonskih karata otvorenih sektora, ostaju na svojim mestima", dodaje se u saopštenju Crvene zvezde.

Aktuelni srpski i regionalni šampion će u subotu od 18 sati dočekati Mornar u meču 10. kola ABA lige, dok je duel sa Borcem u 12. kolu na programu 26. decembra od 18 časova.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli ABA lige sa sedam pobeda i jedan poraz uz meč manje.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.