Ivanović: Ne shvatam pad

Izvor: B92, 08.Mar.2017, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Ne shvatam pad

Trener Vojvodine Dragan Ivanović nije razočaran igrom, ali da ne može da shvati pad svojih igrača protiv Crvene zvezde.

Novosađani su vodili 2:0 posle manje od deset minuta igre, potom propustili još dve solidne šanse do kraja prvog poluvremena, da bi u nastavku doživeli debakl i izgubili 3:2 na "Karađorđu".

"U prvom poluvremenu smo igrali izvanredno i sve je funkcionisalo kako treba. Ali, pad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koncentracije ili nemogućnost pojedinih igrača da izdrže 90 minuta u ozbiljnom ritmu je za analizu", rekao je Ivanović.

On je istakao da će imati o mnogo čemu da razgovara sa svojim fudbalerima.

"Ne mogu da budem toliko razočaran predstavom koju smo pružili. Imali smo svoje šanse. Glava gore, nastavljamo dalje. Zvezda se pokazala, bez obzira na prvo poluvreme i negativan rezultat, da ima kvalitet i samopouzdanje", kazao je Ivanović.

Vojvodina je i dalje treća na tabeli, ali sada zaostaje četiri boda za Partizanom, a deset za liderom Zvezdom.

"Lale" će u nedelju gostovati Metalcu u Gornjem Milanovcu, u 26. kolu Superlige Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.