Šokovi u Novom Sadu: Vojvodina vodila, Zvezda preokrenula (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Mar.2017, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokovi u Novom Sadu: Vojvodina vodila, Zvezda preokrenula (VIDEO)

Derbi meč 25. kola pripao je fudbalerima Crvene zvezde koji su uprkos zaostatku od dva gola uspeli da savladaju Vojvodinu na punom "Karađorđu" sa 3:2 (0:2) pa su tako zadržali prednost u odnosu na Partizan, a uvećali u odnosu na Novosađane.

Slaba igra iz "večitog derbija" kao da se prenela i u prvo poluvreme duela u Novom Sadu, kada su u pitanju igrači aktuelnog šampiona, što su domaći uspeli da iskoriste >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << već u ranoj fazi meča pošto su u 9. minutu vodili 2:0 golovima Melega i Puškarića.

Činilo se da crveno-beli neće uspeti da ustanu iz nokdauna pogotovo jer do poluvremena nisu uspeli da urade ništa značajnije, a prednost Vojvodine mogla je da bude i ubedljvija. Do potpunog preokreta i u igri i u rezultatu viđen je u drugom delu.

Gosti su ušli sa namerom da što pre postignu makar jedan gol što su i uradili u 50. minutu posle kombinacije Plavšića i Le Taleka. Pošto su sve karte bačene u napad bilo je dosta rupa u defanzivi Zvezde što Vojvodina nije znala da iskoristi pa je vrlo brzo usledila kazna. Prvo je Boaći izjednačio u 61. minutu, a onda je Puškarić zatresao i svoju mrežu posle centaršuta Kange.

Domaći tim je u nastavku ostao i bez snage, ali je uprkos tome imao dve prilike za izjednačenje od kojih je ona Trujićeva bila bolja, ali je mladi golman Manojlović uspeo da spreči pogodak za kojim bi Zvezda ostala bez dva boda.

Rezultati, 25. kolo, Sreda: Novi Pazar - Voždovac 0:1 (Filipović 86), Spartak - Napredak 1:1 (Mudrinski 56 - Vukanović 29), Bačka - Mladost Lučani 1:0 (Balabanović 67), Partizan - Metalac 3:0 (Tavamba 43, Đurđević 61, Đuričković 90+1), Čukarički - Rad 1:1 (57 - Maraš 21), Vojvodina - Crvena zvezda 2:3 (Meleg 5, Puškarić 9 - Plavšić 50, Boaći 61, Puškarić 70ag), Javor - Borac Čačak 2:0 (), Radnik - Radnički Niš 1:2 ().

81. minut - Šansa i na drugoj strani, ali Manojlović refleksno brani udarac Trujića

80. minut - Ruiz je mogao da stavi tačku na ovaj meč, ali Rockov brani udarac Ruiza

70. minut - GOOOOOOOOOOL, Potpuni preokret na "Karađorđu" - 2:3. Centrirao je Kanga, a Puškarić je postigao autogol.

61. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL, Izjednačenje 2:2, akcija uigranog tandema - Anđelković je centrirao, a Boaći glavom zakucao loptu u gol Vojvodine

50. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL, smanjuje Zvezda 1:2, posle kornera i pomoćne igre Plavšić je centrirao, a Le Talek je nije pipnuo, ali je zbunio golmana Vojvodine

30. minut - Ruiz je bio jedan na jedan sa Rockovim, brani golman Vojvodine

24. minut - Gužva u petercu Vojvodine, niko od igrača Zvezde nije uspeo da gurne loptu u gol

9. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL, vodi Vojvodina 2:0, strelac je Puškarić. Smušena reakcija odbrane Zvezde, pogrešio je Petković, lopta je došla do defanzivca domaće ekipe koji je zakucao u gol - 2:0

5. minut - GOOOOOOOL, vodi Vojvodina, strelac je Meleg.Krenula je akcija sa sredine terena, došla na desno krila odakle je centrirao Paločević, šutirao je Malbašić, a na odbijenu loptu natrčao je Meleg - 1:0
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.