Ivanović: Fizički smo pali

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2017, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: "Fizički smo pali"

Dragan Ivanović nije mogao previše da zameri svojim igračima na borbenosti u derbiju protiv Crvene zvezde.

Ekipa Vojvodine je danas ostala praznih šaka protiv Crvene zvezde, iako su imali prednost od 2:0 u jednom trenutku. Ovo je ujedno prvi poraz Vojvodine na svom terenu ove sezone.

Dragan Ivanović, trener Vojvodine, bio je poprilično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << miran nakon utakmice, istakao je da njegov tim nije imao snage da uradi nešto više u drugom poluvremenu.

"Prvi gol nas je poremetio, mogli smo da se vratimo, promašili smo izgledne prilike. Žao mi je što nismo izdržali, drugo poluvreme je bio veliki pad", rekao je Ivanović, a kasnije je nastavio u istom ritmu.

"Slažem se da smo pali fizički drugo poluvreme, evidentan je pad veznih igrača, tu smo izgubili pritisak i nismo izdržali. Dozvolili smo Zvezdi da igra i nismo uspostavili ritam kao u prvom poluvremenu", rekao je Dragan Ivanović za TV Arena sport.

Vojvodina je ovim porazom sada veoma daleko od titule, pošto su čak 10 bodova iza Zvezde.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ivanović: Ne shvatam pad

Izvor: B92, 08.Mar.2017

Trener Vojvodine Dragan Ivanović nije razočaran igrom, ali da ne može da shvati pad svojih igrača protiv Crvene zvezde...Novosađani su vodili 2:0 posle manje od deset minuta igre, potom propustili još dve solidne šanse do kraja prvog poluvremena, da bi u nastavku doživeli debakl i izgubili 3:2...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.