Ivanić o nestrpljenju i kako sve ispraviti

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020, 00:10

Ivanić o nestrpljenju i kako sve ispraviti

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je njegova ekipa bila nestrpljiva u prvom poluvremenu večerašnje utakmice protiv Evrope, ali je dodao da se nada da će crveno-beli u narednom kolu igrati još bolje.

"Bili smo nestrpljivi u prvom poluvremenu, želeli smo da što pre rešimo utakmicu, ali smo svesni da ne može tako i verovatno ćemo nešto naučiti i iz ove utakmice", rekao je Ivanić za Radio-televiziju Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras sa 5:0 pobedili ekipu Evropa.

"Naravno da ne možemo da budemo zadovoljni prvim poluvremenom, bilo je tu i grešaka, ali bilo je i dobrih stvari. Ja se nadam da ćemo igrati sve bolje", rekao je dvostruki strelac na večerašnjem meču.

"Naš glavni cilj je Liga šampiona i svako od nas će dati svoj maksimum da udjemo... Nekad će to biti manje lepo, kao danas, ali bitno je da se pobedi. Dobro je i što smo na kraju pobedili visokim rezultatom zbog samopouzdanja, nadam se da ćemo u sledećem kolu igrati još bolje", dodao je Ivanić.

Crvena zvezda će u drugom kolu igrati protiv pobednika sutrašnjeg duela izmedju Dinamo Tbilisija i KF Tirane.

"Nemam neke želje, nisam gledao nijednu ekipu... Mi imamo svoj cilj, moramo da gledamo sebe, a ko će biti protivnik to je manje važno", rekao je Ivanić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanić: Nadam se da će biti još golova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020

Fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da je zadovoljan pobedom crveno-belih u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona...Izabranici Dejana Stanković sinoć su ubedljivo pobedili Evropu sa Gibraltara 5:0 i plasirali se u narednu rundu kvalifikacija, a dva gola postigao je Ivanić..."Mislim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TSC želi pobedu nakon najgoreg izdanja

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2020

Trener TSC-a Zoltan Sabo rekao je danas da njegovi fudbaleri protiv Metalca žele da se iskupe za lošu utakmicu u prošlom kolu srpsko prvenstva..."Ekipa Metalca je novi superligaš, ali bez obzira na to očekujem stvarno tešku utakmicu. Ako ne budemo potpuno koncentrisani, mogu da nam naprave puno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.