Ivanić: Ova ekipa zaslužuje podršku

Izvor: B92, 25.Jul.2021, 21:45

Ivanić: Ova ekipa zaslužuje podršku

Crvena zvezda je u subotu na svom stadionu pobedila Mladost sa 1:0 u drugom kolu Superlige Srbije.

Strelac gola za prvu pobedu ove sezone u domaćem šampionatu bio je Mirko Ivanić.

"Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet. Ekipa je zaslužila podršku zbog svega što smo uradili u poslednjih nekoliko sezona, a i sada pokazujemo kvalitet. Zahvalio bih se navijačima koji su u velikom broju došli protiv Mladosti iz Lučana, mnogo nam znači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada čujemo njihovu pesmu i podršku su tribina, zaista nam daje 'vetar u leđa'. Podrška nam je sad potrebnija nego ikad", rekao je Ivanić za klupski sajt.

On je dodao i sledeće:

"Iz utakmice u utakmicu podižemo formu i tražimo kontinuitet, a neprestano radimo na taktici, raznim detaljima u igri i verujem da ćemo uskoro postizati rezultate kao iz prošle sezone, ali i dalje dominiramo ".

Osvrnuo se i na atmosferu koja je prisutna među fudbalerima, kao i o onome što očekuje Crvenu zvezdu u budućnosti.

"Optimizam je prisutan kod svih saigrača, kao i sjajna atmosfera koja nas krasi godinama u nazad. Kada je tako znamo da neće biti problema u izazovima koji nas očekuju narednih meseci. Naravno da će svi navijači našeg najvećeg kluba moći tek da uživaju u utakmicama i golovima, a mi kao igrači Zvezde znamo da su oni uvek uz nas, čak i kada rezultati nisu onakvi kakve priželjkujemo", zaključio je Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.