Ivanić: Dobro smo igrali, ali moramo da se pogledamo u oči VIDEO

Izvor: B92, 29.Nov.2023, 01:06

Ivanić: Dobro smo igrali, ali moramo da se pogledamo u oči VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Bernu od Jang Bojsa.

Švajcarci su u susretu G grupe slavili sa 2:0 i tako razbili sve nade crveno-belih u evropsko proleće.

Po završetku meča fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić rekao je da su kažnjeni zbog promašaja na startu meča.

"Baš je teško pričati sada. Imali smo tih par šansi u prvih deset minuta, koliko je već bilo, nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gledao na semafor...Kad to ne realizuješ, a primiš gol, onda je teško vratiti se. Imali smo stvarno šanse, ne mogu da kažem, ali iz nekog razloga večeras nismo zaslužili da uzmemo makar bod. Po meni smo dobro igrali i zbog toga mi je žao, zato što smo dali sve od sebe. Dobro smo se i pripremali, videli ste kako smo ušli u utakmicu. Hrabro od početka, stvorili smo tri šanse, nažalost nismo ih iskoristili, primili smo gol. Žao mi je, nismo se ovome nadali, nismo to očekivali", kaže Mirko.

Upitan je da li ih je taj prvi gol presekao.

"Jeste, ali imali je još da se igra, tako da nije to opravdanje. Primili smo gol, ali smo i pored toga nastavili da igramo. Primili smo onda drugi gol, i šteta, baš šteta...Očekivali smo da Zvezda prođe, nismo to ispunili i moramo da se pogledamo u oči. Bez obzira što se radi o Ligi šampiona, po meni smo stvarno dobro igrali", zaključio je Ivanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.