Iračanin o prvim utiscima u redovima Nišlija

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iračanin o prvim utiscima u redovima Nišlija

Novi fudbaler Radničkog iz Niša Rebin Sulaka rekao je da je došao u klub kako bi mu pomogao da ostvari velike ambicije, ali i jer je želeo ponovo da igra u Evropi.
Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. Meč Lige šampiona igra se u sredu od 21 čas.
Sulaka je došao u Radnički uoči reprezentativne pauze, a zatim je otputovao iz Srbije i igrao za selekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Iraka protiv Bahreina (1:1) i Uzbekistana (0:0) i vratio se u Niš po okončanju obaveza.
Dobio sam poziv od agenta koji mi je rekao da se Radnički interesuje za mene. Na Guglu sam potražio informacije, video sam da se radi o klubu sa velikom tradicijom, koji je prethodne sezone završio na drugoj poziciji na tabeli. Igrali su (kvalifikacije za) Ligu Evropa, a klub ima motivaciju da ponovo izbori mesto u Evropi. Dugo sam igrao u Aziji, te sam odlučio da se ponovo oprobam na evropskom kontinentu. Želja mi je da pomognem klubu da ostvari visoke ambicije – rekao je Sulaka za sajt kluba.
Sulaka (27) je odigrao 20 utakmica za reprezentaciju, a ima i državljanstvo Švedske u kojoj je takodje nastupao. Rodjen je u Ankavi u Iraku, karijeru je počeo u švedskom Eskilstunu, nastupao je za Dalkurd, Ljungsikl, Sirijansku, AFC Junajted, Elverum, katarske, Al Markhiju, Al Kor, a u Niš je došao iz Al Šahanije.
– Nisam dugo u Nišu, gledao sam meč protiv Čukaričkog. Pobedili su 1:0, bila je to teška utakmica na gostovanju. Moje impresije su dobre, imamo kvalitetan tim, trenera koji veruje u nas, kao i predsednika Ivicu Tončeva koji ima viziju kako ozbiljan klub treba da izgleda.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Sulaka bi mogao da zaigra u petak protiv Vojvodine, od 18 časova, u utakmici osmog kola Super lige Srbije.
Pripremamo se za sutrašnju utakmicu, očekuje nas težak duel protiv Vojvodine, koja je uz nas jedna od najkvalitetnijih u Srbiji. Igramo kod kuće i nadamo se pobedi. Igramo pred našim navijačima koji će nam biti od velike pomoći. Nisam do sada gledao Vojvodinu, ali očekujem da se nadjem u prilici da pomognem timu da pobedi. Igraću gde trener smatra da mogu najviše da doprinesem.
Posle navoda da je Radnički na društvenim mrežama dobio veliku podršku navijača iz Iraka, Sulaka je rekao da su to navijači reprezentacije, koji vole da pružaju podršku navijačima državnog tima i dodao da će sa velikom pažnjom pratiti rezultate Radničkog.
On je dodao da nije imao mnogo vremena da se upozna sa gradom.
Nisam video mnogo, ali mi se čini da su Srbi dobar narod. Imam dobre prijatelje srpske nacionalnosti u Švedskoj, znam da ste narod koji toplo prihvata strane državljane. Ipak, ja sam ovde došao da igram fudbal, a ne da uživam u gradu – rekao je Sulaka.
Članak Iračanin o prvim utiscima u redovima Nišlija se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Iračanin o prvim utiscima u redovima Nišlija appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HRVATI U TRANSU Dva kluba mogu do Lige šampiona naredne sezone

Izvor: 011vodič.com, 12.Sep.2019

Dobri rezultati hrvatskih klubova u Evropi, pre svega šampiona Dinama, obezbedili su ovoj zemlji dva mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona od sezone 2020/2021.. Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Dinama protiv Atalante je 3.40. Meč se igra u sredu od 21 čas.. Takođe, klubovi iz “lijepe...

Nastavak na 011vodič.com...

Dvojica važnih igrača Zvezde povređeni pred meč u Minhenu

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 08:42

Crveno-beli u sredu počinju takmičenje u Ligi šampiona protiv Bajerna na “Alijanc areni”. Posle reprezentativne pauze, svi igrači stavili su se pod komandu Vladana Milojevića.. Kvota u kladionici MaxBet na igru X2 na meču Bajern – Crvena zvezda je 8.00. Meč Lige šampiona igra se u sredu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.