Informacije smenjuju jedna drugu - Španci poludeli za Zvezdinim košarkašima?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Informacije smenjuju jedna drugu - Španci ''poludeli'' za Zvezdinim košarkašima?! (foto)

Nove vesti o interesovanju evropskih velikana za Zvezdine košarkaše.

Crvena zvezda mts je svojim partijama ove sezone, pre svega u Evroligi, izazvala veliku pažnju i divljenje širom Starog kontinenta, pa sada kada je Radonjićev tim okončao svoje ovosezonsko učešće u najjačem evropskom takmičenju, ne čudi što je intenzivirano interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << velikih evropskih klubova za najbolje igrače srpskog šampiona.

Podsetimo, sve je počelo informacijama o interesovanju Barselone za plejmejkera crveno-belih Stefana Jovića, da bi se danas pojavila i vest o interesovanju Real Madrida za Marka Gudurića.

Ali, ni to nije sve.

Poznati izraelski košarkaški novinar David Pik objavio je ovog popodneva na svom Tviter profilu da je Barselona zainteresovana i za još jednog Zvezdinog igrača - ovoga puta u pitanju je Branko Lazić!

On se već godinama ističe svojom impresivnom ulogom u defanzivi, a sinoć je u finišu meča sa Cedevitom zbog nekoliko vezanih spektakularnih poteza zaslužio velike ovacije sa tribina hale ''Aleksandar Nikolić''.

U Evroligi je ove sezone odigrao svih 30 mečeva za Zvezdu. Ostvario je prosečni učinak od 4.4 poena, 2.2 skoka i 1.4 ukradenu loptu.

Barcelone, sources tell me, have Red Star defensive bulldog Branko Lazic, on list of potential recruits.

— David Pick (@IAmDPick) April 12, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.