Izvor: HotSport.rs, 12.Apr.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARSA SE NAMERAČILA: Kataloncima malo Jović, hoće da odvedu i ‘Zvezdinog lava’?! (FOTO)

Po pisanju dobro upućenog Dejvida Pika, veliko interesovanje španskog kluba postoji za igrača crveno-belih.
Nije tajna da je već duže vreme Stefan Jović meta Barselone, to je sada i Branko Lazić.
Kako Pik obavešten svojim dobrim izvorima tvrdi, Katalonci su zainteresvani da angažuju Zvezdinog defanzivca koji ove sezone igra sjajno.
Ova godina je jadna od najboljih u karijeri Lazića kojeg je igranjem u >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evroligi veoma dobro upoznala Evropa tako da interesovanje jednog od najvećih klubova ne treba da čudi.
Pred Barselonom su velike rekonstrukcije tima, što podrazumeva veliki broj igrača ali i promenu trenera, tako da će Barcokasa na klupi verovatno zaminiti sadašnji trener Tenerifa, Čus Vidoreta, kojeg zastupa ista agencija kao i Branka Lazića – BeoBasket, odnosno Miško Ražnatović.
Videćemo koji će biti dalji koraci Barselone povodom Lazića koji je jedan od omiljenih među navijačima Crvene zvezde. Branko Lazić je u tim sa ‘Malog Kalemegdana’ stigao još 2011. godine nakon četiri sezone u FMP-u.
Barcelone, sources tell me, have Red Star defensive bulldog Branko Lazic, on list of potential recruits.
— David Pick (@IAmDPick) April 12, 2017

The post BARSA SE NAMERAČILA: Kataloncima malo Jović, hoće da odvedu i ‘Zvezdinog lava’?! (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje? "Barsa hoće Branka Lazića"

Izvor: Mondo, 12.Apr.2017

Košarkaš crveno-belih nalazi se na listi želja katalonskog kluba, tvrdi David Pik...Foto: MN Press..Posle neuspešne sezone u Evroligi, Barselona planira veliki remont tima, a među igračima koji se nalaze na listi želja katalonskog kluba je i Branko Lazić iz Crvene zvezde Telekom...Tako, bar,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.