Inđija želi da ispiše istoriju protiv Zvezde

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 11:25

Inđija želi da ispiše istoriju protiv Zvezde

Utakmica između Inđije i Crvene zvezde igra se u utorak od 17 sati.

Prva fudbalska utakmica u Srbiji sa publikom, posle pandemije korona virusa, odigraće se sutra u Inđiji između domaćina i šampiona Crvene zvezde u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Shodno preporukama Vlade Srbije na tribinama će moći da bude maksimalno 1.000 ljudi, a u redovima Inđije nadaju se da će, uprkos tome što >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Zvezda apsolutni favorit, napraviti iznenađenje i ući u istoriju.

Sportski direktor Inđije Ivan Ivović izjavio je da očekuje još jedan praznik fudbala i da se svi u klubu raduju što će treći put ove sezone odmeriti snage sa jednim od dva najveća srpska kluba.



"To je za nas poseban događaj. Prethodna dva meča bila su na veoma visokom nivou i uspeli smo da ispariramo šampionu države (2:1 za Zvezdu u Beogradu i 1:1 u Inđiji, prim. aut). Za mene je najbitnije da pružimo maksimum i da hrabro uđemo u ovu utakmicu. U mečevima sa Zvezdom jednostavno ne možemo ništa sa izgubimo. Jasno je da svi očekuju prolazak Zvezde u polufinale Kupa i eventualno iznenađenje bilo bi više nego istorijsko za Inđiju. I tu se krije naš motiv"
, izjavio je Ivović za klupski sajt.

U sredu su na programu tri preostala četvrtfinala: Čukarički - Radnički Niš (15 sati), Radnik - Surdulica (17), Vojvodina - Mladost Lučani (20).
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inđija sa publikom čeka Zvezdu: Želimo iznenađenje za istoriju

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020

Do 1.000 ljudi na tribinama..Prvi meč sa publikom posle skoro tri meseca igraće se u Inđiji. Prema preporuci Vlade Srbije do 1.000 navijača će moći na tribine stadiona kraj pruge...A gost zeleno-belima sutra biće Crvena zvezda, novi-stari šampiona. Samo što ovog puta ulog nisu bodovi, nego mesto...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ivanić i Ben za plasman Crvene zvezde u polufinale Kupa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jun.2020, 08:42

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas u četvrtfinalu kao gosti savladali Inđiju 2:1 (2:0)...Pred oko 1.000 gledalaca, u prvom meču sa navijačima posle pandemije korona virusa, strelci za Crvenu zvezdu bili su Mirko Ivanić u 35. i El Fardu Ben u 38. minutu...Počasni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.