Ako postoji neko ko se ne plaši Zvezde, onda je to Inđija! Najava istorijskog uspeha!?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 13:26

Ako postoji neko ko se ne plaši Zvezde, onda je to Inđija! Najava istorijskog uspeha!?

Trener fudbalera Inđije Aleksandar Janjić rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećem meču četvrtfinala Kupa Srbije, ali je i istakao da će njegov tim dati sve od sebe da ispiše "novu istoriju kluba".

Fudbaleri Inđije sutra dočekuju Crvenu zvezdu u četvrfinalu Kupa Srbije.

Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu u Inđiji od 17.00, uz ograničeno prisustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gledalaca.

"Nama je zadovoljstvo što nam dolazi takav protivnik u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ovo je treći put da igramo ove sezone protiv Zvezde i takve utakmice su i za klub, ali i za igrače veoma značajne. Na takvoj utakmici vrlo malo može da se izgubi. Uglavnom može da se dobije", rekao je Janjić, prenosi klub.

"Zvezda je veliki favorit, a mi opet imamo svoju želju i neke svoje planove kako bismo mogli da im zakomplikujemo to što su oni favoriti... Da pokušamo da sebi stvorimo novu istoriju kluba, nešto što bi zaista ušlo u anale, a to je taj plasman u polufinale", rekao je Janjić.

"Naravno, pred nama je Zvezda, šampion. Biće veoma teško, ali siguran sam da se nećemo odreći unapred te borbe za prolazak dalje", dodao je on.

Kapiten Inđije Brana Ilić naveo je da je utakmica protiv Zvezde - meč sezone za njegov tim.

-

-

"Posle svih dešavanja koja su nas zatekla u predhodnih par meseci, sigurno jedna lepa stvar za nas. Posle istorijskog i našeg uspeha, opstanka u ligi dve godine zaredom, utakmica dolazi u pravo vreme. Za nas je to utakmica sezone", rekao je Ilić.

On je dodao da će Inđija dati sve od sebe da odigra što bolje.

"Normalno, znamo s kim igramo. Zvezda je favorit, ali siguran sam da imamo svoju šansu jer smo sve utakmice u ovoj sezoni sa njima odigrali jako dobro. Tako da imamo našu šansu, nju ćemo tražiti i nadam se dobrom rezultatu po nas", istakao je Ilić.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Određene sudije za četvrtfinale Kupa, hoće li biti nezadovoljnih?

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020

Na sajtu Fudbalskog saveza Srbije objavljena imena arbitara za mečeve koji su na programu u utorak i sredu...Proteklog vikenda nastavljena je Linglong Superliga Srbije, a u naredna dva dana gledaćemo mečeve četvrtfinala nacionalnog Kupa...U utorak je na programu samo jedna utakmica, sastaće se Inđija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.