Ima brata i sestru, a voleo je Crvenu Zvezdu: Progovorile komšije o mladiću koji je poginuo na Tari

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima brata i sestru, a voleo je Crvenu Zvezdu: Progovorile komšije o mladiću koji je poginuo na Tari

Porodica i prijatelji su u šoku, a za medije nisu želeli da komentarišu nesreću

Telo nesrećnog mladića izvukli su vatrogasci i spasioci iz Bajine Bašte i rendžeri Nacionalnog parka Tara u noći između petka i subote posle višečasovnih napora.

M.R. je prema nezvaničnim saznanjima, bio na Tari s grupom ljubitelja oldtajmera.

- Momci su seli da bankinu da se fotografišu, ubrzo su dvojica prijatelja ustala i krenula ka sredini puta, a M.R. se samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prevrnuo unazad i nestao u ambisu - ispričao je jedan od prolaznika koji je ubrzo po nesreći bio na kobnom mestu.

Oni su odmah pozvali vatrogasce - spasioce iz Bajine Bašte, koji su brzo stigli na mesto nesreće. Pomoću užadi neki od vatrogasaca spustili su se niz liticu, golu stenu, i posle oko 200 metara vertikalne stene kod jednog drveta našli telo nesrećnog mladića koji nije davao znake života.

.

- Nema šta da se priča, ni mi ne znamo šta se tačno dogodilo. Porodica nije tu - kratko su rekli za okupljeni prijatelji.

Jedna komšinica kroz plač je otkrila da je Miloš bio veliki simpatizer Crvene zvezde.

- Ne zna se da li je bio lepši, viši ili je imao bolju dušu. Sa svim komšijama se divno slagao. Vozio je kamion, prevozio je pšenicu, kukuruz. Bio je mnogo vredan. Ne mogu da verujem da je poginuo. Ima brata i sestru, oni su išli da identifikuju telo - kroz suze je ispričala komšinica.

M.R. će biti sahranjen u utorak u 12 časova na groblju Lešće.

Pratite nas i na našem Instagramu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.