Izvor: Njuz.net, 20.Jul.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači OFK Beograda: Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBeograd, 20. jul (Njuz)- Povodom novinskih natpisa je utakmica između OFK Beograda i Crvene zvezde (2:6,) odigrana juče na Vračaru, bila nameštena, oglasili su se fudbaleri “romantičara“.
Kapiten Bogdan Planić istakao je da ne vidi zbog čega se u javnosti oko ovog meča podigla tolika prašina.
– Bila je ovo sasvim obična utakmica Super lige, mi smo se za nju spremali kao i za svaku drugu. Meč smo počeli veoma dobro, poveli smo sa 2:0 i verujem da bi rezultat bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i veći da nas nije preseklo poluvreme. Otišli smo na odmor, pogledali se u oči i u nastavku izašli na teren kao sasvim drugi tim. Ne mogu vam reći o čemu smo u pauzi razgovarali, ali mogu da kažem da smo u potpunosti ispoštovali dogovor iz svlačionice – rekao je Planić.
Planić kaže da su igrači u drugom poluvremenu ispunili sve taktičke zamisli svojih pomoćnih trenera i rukovodstva kluba.
– Posle utakmice dobili smo pohvale sa svih strana, ovoliko golova na jednog prvenstvenoj utakmici odavno nije viđeno. Istina temperatura je bila veoma visoka, ali mislim da je krajnji rezultat ipak odlučio veliki pritisak. Iako nije vodio ekipu trener Vladimir Petrović plakao je od sreće. – rekao je Planić.
Kapiten OFK Beograda rekao je da podatak da je Crvena zvezda od ovog meča ostvarila rekordan prihod vraća veru u domaći fudbal i istakao da je svakom našem klubu potrebno više ovakvih utakmica.
Bojan Ljubenović
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.