Iako se razišao sa Makabijem, Cirbes se ne vraća u Zvezdu

Izvor: RTS, 19.Jul.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iako se razišao sa Makabijem, Cirbes se ne vraća u Zvezdu

Nekadašnji centar Crvene zvezde Majk Cirbes dobio je raskid ugovora sa Makabijem iz Tel Aviva i ostaće u minhenskom Bajernu, gde je prošle sezone bio na pozajmici, prenose izraelski mediji. Iako je opcija za nemačkog igrača bila i povratak u Zvezdu, to se ipak neće desiti.

Nemački košarkaš je drugi deo prošle sezone proveo u Minhenu jer se nije snašao u Makabiju, gde je proveo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šest meseci od dolaska iz Zvezde.
Makabi je napravio sporazum sa Cirbesom, koji je u Tel Avivu imao još godinu dana ugovora sa platom od skoro milion evra, pa će snažni centar nastaviti rad u Bajernu sa trenerom Aleksandrom Đorđevićem.
Prema nekim informacijama, opcija za Cirbesa bila je i povratak u Zvezdu, ali su očigledno finansijski problemi u kojima su crveno-beli uticali da on ipak izabere ostanak u Minhenu. 
On je u dresu Bajerna u nemačkom prvenstvu prosečno beležio 8,3 poena i 3,2 skoka po utakmici.
Članovi Bajerna su i srpski košarkaši Vladimir Lučić i Stefan Jović, a uskoro bi to trebalo da postane i Milan Mačvan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.