Izvor: HotSport.rs, 18.Jul.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CIRBES KOŠARKAŠ BAJERNA: Makabi prepustio ugovor Bavarcima

Majk Cirbes, bivši košarkaš Crvene zvezde, igraće naredne sezone u Bajernu iz Minhena, sa jednom bitnom promenom u odnosu na prošlu.

On će, naime, na dalje za Bajern nastupati kao igrač ovog tima, a ne kao pozajmljen košarkaš Makabija.
Kako prenosi izraelska stanica „Sport 5“, dva kluba su postigla dogovor u prisustvu Miška Ražnatovića, pa će Bajern preuzeti poslednju godinu ugovora koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Cirbes imao sa Makabijem, a koji iznosi dva miliona evra.
Cirbes će tako ponovo igrati sa Stefanom Jovićem, sa kojim je proveo dve sezone u Crvenoj zvezdi.
On je u Bajernu uspeo da se oporavi od povrede i vrati u formu koja ga je odvela u Makabi.
Pored Cirbesa i Jovića, u ovom timu igraće i Milan Mačvan i Brejdon Hobs, a cilj je titula šampiona Nemačke i nastup u Evroligi.
Na klupi Bavaraca sedi selektor Srbije, Aleksandar Đorđević.
The post CIRBES KOŠARKAŠ BAJERNA: Makabi prepustio ugovor Bavarcima appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od želje zvezdaša, Cirbes ostaje u Minhenu

Izvor: B92, 19.Jul.2017, 11:29

Bivši centar Crvene zvezde Maik Cirbes dobio je raskid ugovora sa Makabijem i ostaće u Bajernu gde je prošlu sezonu bio na pozajmici, prenose izraelski mediji. Makabi je napravio sporazum sa Cirbesom, koji je u Tel Avivu imao još godinu dana ugovor sa platom od skoro milion evra, pa će centar da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.