IZREŠETAO JE BARSU, A ONDA SVE ODUŠEVIO: Ročesti PODSETIO šta su PRIORITETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZREŠETAO JE BARSU, A ONDA SVE ODUŠEVIO: Ročesti PODSETIO šta su PRIORITETI!

Amerikanac odigrao najbolju utkamicu od dolaska u Crvenu zvezdu

Košarkaš Crvene zvezde Tejlor Ročesti bio je presrećan zbog pobede crveno-belih nad Barselonom u prvoj utakmici u Evroligi pred domaćim navijačima.

TVITER GORI: Zvezdi stigla VEOMA važna čestitka, a onda su JEDNOG igrača OPASNO ishvalili (FOTO)

Dok su košarkaši Zvezde SLAVILI na centru, Lesor je URADIO nešto kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo dete (VIDEO)

Zvezda je u prepunom "Pioniru" bila bolja od Katalonaca (90:82), a Ročesti je uz Milka Bjelicu bio najzaslužniji za trijumf crveno-belih.

BC Crvena zvezda beat @FCBbasket in Belgrade, for the first @EuroLeague win this season! #CZVFCB #GameON #WeAreTheTeam pic.twitter.com/xfreyEbaXz

— KK Crvena zvezda (@kkcrvenazvezda) October 20, 2017

- Uzbuđen sam zbog pobede i navijača. Igrali smo energično i srušili veliki tim. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim partijama, posebno kod kuće - rekao je Ročesti i dodao:

- Treniramo jako, fokusirani smo i trudimo se da budemo dobri. Ova pobeda nam mnogo znači posle dva poraza, mada ja volim da pobeđujem i svaka pobeda mi je draga - istakao je Ročesti.

Bivši najbolji strelac Evrolige igrao je kao u najboljim danima, majstorski je vodio tim, pogađao, asistirao i, uz Bjelicu i Lesora, ali i Antića, Dobrića i ostalih, bio najzaslužniji za slom španskog velikana. Amerikanac je utakmicu završio sa 20 poena i 7 asistencija.

- Sve je bilo sjajno. Navijači su fantastični. Nema vremena za slavlje, već za vikend čeka nas Cedevita. Izgubili smo prošlu utakmicu u ABA ligi a ona nam je prioritet - jasan je Ročesti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BJELICA: Barseloni nije bilo lako pred našim navijačima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Sledi gostovanje u Rusiji...Posle poraza od Žalgirisa, košarkaši Crvene zvezde, upisali su prvu pobedu u Evroligi. I to protiv Barselone. Pred punim tribinama dvorane "Aleksandar Nikolić", jedan od junaka pobede bio je Milko Bjelica, sa 23 poena...EVROLIGA: Uz Delije sve je moguće, Zvezda u PAKLU...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

SITU ALONSU NIJE BILO LAKO: U pokušaju da OPRAVDA poraz, trener Barse pominjao je i sudije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Crveno-beli došli do prvenca u Evroligi...Тrener Barselone Sitо Alonsо teško je  podne poraz svog tima od Crvene zvezde. Crveno-beli su u 2. kolu Evrolige u "Pioniru" slavili protiv Barselone sa 90:82...TOMIĆ JE PROŠLI PUT OSTAO UKOPAN: Evo kako je sada ispratio GRMLJAVINU Delija TOKOM himne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.