BJELICA: Barseloni nije bilo lako pred našim navijačima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BJELICA: Barseloni nije bilo lako pred našim navijačima (FOTO)

Sledi gostovanje u Rusiji.

Posle poraza od Žalgirisa, košarkaši Crvene zvezde, upisali su prvu pobedu u Evroligi. I to protiv Barselone. Pred punim tribinama dvorane "Aleksandar Nikolić", jedan od junaka pobede bio je Milko Bjelica, sa 23 poena.

EVROLIGA: Uz Delije sve je moguće, Zvezda u PAKLU Pionira ZGAZILA Barselonu! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (VIDEO+ FOTO)

Dok su košarkaši Zvezde SLAVILI na centru, Lesor je URADIO nešto kao malo dete (VIDEO)

- Posle dva vezana poraza od Žalgirisa i Budućnosti, osetio se umor posle putovanja, ali smo se za utakmicu sa Barselonom dobro pripremili. Imali smo dosta vremena. Konsolidovali smo se. Barselona je izvanredna ekipa, ali im nije bilo lako da igraju u ovakvoj atmosferi, pred našim navijačima. Odigrali smo dosta dobro, posebno u prvom poluvremenu. Na kraju im nismo dozvolili da se vrate. U nekim trenucima nije bilo panike, već smo te situacije dosta staloženo rešavali.

TVITER GORI: Zvezdi stigla VEOMA važna čestitka, a onda su JEDNOG igrača OPASNO ishvalili (FOTO)

Bilo je i važnih poena.

- Sigurno je ta moja trojka dala vetar u leđa. Kasnije smo pametno odigrali.

I apetiti mogu da porastu posle ovakve pobede...

- Kao i uvek. Navijači mogu od nas da očekuju da ćemo se truditi da pobeđujemo i kod kuće i u gostima, što je više moguće. Igramo protiv protivnika koji su na papiru jači od nas, sa većim budžetima. Imaju i iskusnije igrače, ali mi smo srčani i nećemo se predavati tek tako - zaključio je Bjelica.

TOMIĆ JE PROŠLI PUT OSTAO UKOPAN: Evo kako je sada ispratio GRMLJAVINU Delija TOKOM himne Evrolige (VIDEO)

U narednom kolu, crveno-beli će igrati sa Himkijem, u gostima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIJATELJSKI RAZGOVOR: Lesor objasnio Serafinu neke stvari, pre svega ENERGIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2017

Utakmica završena pobedom crveno-belih...Pobedom nad Barselonom, košarkaši Crvene zvezde obradovali su navijače, posle uvodnog poraza od Žalgirisa, u Evroligi. Jedan od najefikasnijih u ekipi Dušana Alimpijevića bio je Matijas Lesor. Sa 13 poena i devet skokova pravio je mnogo problema Barseloni....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.