IZRAELCI KAŽU DA JE GOTOVO: Barak Bahar je Zvezdin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:45

IZRAELCI KAŽU DA JE GOTOVO: Barak Bahar je Zvezdin!

Dogovor je postignut.

Trener Makabi Haife Barak Bahar zameniće to mesto klupom Crvene zvezde, a izraelski "One" otkriva da je dogovor postignut.

Navodi se da Makabi iz Haife, koji trenira Bahar, nije krio razočaranje povodom ovih vesti, koje su donekle mogli i da očekuju.

Dodaje se da šampion Izraela već razmišlja o njegovoj zameni, koji bi morao sa sobom da dovede i kompletan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stručni štab.

"One" piše da će Bahar u Beograd sa sobom povesti asistenta Gaja Carfatija, kondicionog trenera Dror Šimšon i trenera golmana Gaja Vajsingera.

- Ovo nije idealna situacija, ali nadam se da možemo da neutrališemo svu ovu buke oko terena. Uoči teške nedelje koja nas čeka. Za nas je trenutno najvažnije da osvojimo prvenstvo i treću titulu - poručuju čelnici Makabija.

U medijima se pojavila i plata koju bi Bahar trebalo da ima u Beogradu, a više o tome pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.