ITALIJAN TVRDI Kampacu bilo malo TRI MILIONA od Zvezde, otišao u Real za manju lovu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 15:26

ITALIJAN TVRDI Kampacu bilo malo TRI MILIONA od Zvezde, otišao u Real za manju lovu

Nejpir pristao da dođe.

Ne pamti se burniji prelazni rok, a on samo što je počeo. Igrači menjaju klubove kao na traci, a možda po prvi put govori se o količini novcu koje dobijaju za transfere.

Tako italijanski novinar Alesandro Mađi koji radi za čuveni Sportando ujedno i osnivač portala posvećenog Olimpiji Milano, odlučio je da u javnost iznese cifre o kojima se ne priča.

Mađi piše da Olimpija ne može da zadrži Šabaza Nejpira >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer ne može da parira ponudi koju je dobio od Crvene zvezde.

LA STELLA ROSSA REGINA DEL MERCATO

Shabazz Napier verso la Stella Rossa, come raccontato nella giornata di venerdì su ROM. Entriamo nei dettagli di questa trattativahttps://t.co/1TuH7RbUmh

— Alessandro Luigi Maggi (@AlessandroMagg4) July 15, 2023

-  Crvena zvezda je želela Nejpira i u leto 2022. godine kada je tim bio pod komandom Vladimira Jovanovića, ali tada nije došlo do saradnje. Ponovo pokretanje priče dolazi godinu dana kasnije posle odlazaka Luke Vildoze u Panatinaikos i Fakunda Kampaca u Real - napisao je Mađi na Tvier.

Argentinac je bio prva želja crveno-belih.

 - Crvena zvezda je bila spremna da plati tri miliona evra po sezoni kako bi ubedila Kampaca da ostane u Beogradu. Igrač je izabrao Real za mnogo manje novca. Za Šabaza Nejpira ponuda ide daleko preko dva miliona evra po sezoni za dvogodišnji ugovor.

Na kraju Mađi zaključuje da su u Olimpiji Milano odlučili da ne izjednačavaju ponudu crveno-belih i puste Nejpira da ode u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.