Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISKUSNI GOLMAN POTVRDIO: Ako ode Rajković, dolazim u Zvezdu

Već danima se u srpskim medijima šuška o odlasku kapitena Crvene zvezde, U20 šampiona sveta, Predraga Rajkovića.
Ukoliko odlazak Rajkovića u skorašnjem vremenskom periodu postane zaista zvaničan, crveno-beli će, kao što je najavljeno, brže-bolje potpisati Bojana Šaranova.
Sam Šaranov u razgovoru za Sportki žurnal istakao je da bi došao u crveno-belo jato, ali da nema nameru da deli sudibnu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Damira Kahrimana i da pristane da bude rezervni čuvar mreže beogradskog giganta.
- Nisam od onih koji bi se zadovoljili sedenjem na klupi, a ako ostane Rajković logika je da brani kao najbolji mladi čuvar mreže sveta. Mogu da dođem samo ukoliko napravi transfer – iskren je Šaranov.
Nekadašnji golamn OFK Beograda tri sezone je proveo u Makabi Haifi igrajući rame uz rame sa novim pojačanjem crveno-belih,  Idanom Veredijem
– Poznajem Vereda odlično, sigurno će biti pojačanje. NJegova brzina može da bude prevaga u sporijoj ligi kao što je naša, jak je u duelima “jedan na jedan”. Interesantan je igrač – kaže Šaranov.
On se osvrnuo i na činjenicu da je Vered bio rezervista u timu Makabija u poslednjih par sezona.
– Konkurencija za svako mesto je jaka, ali nema dilemu da je sazreo kao igrač i da jeste kvalitet za Crvenu zvezdu – istakao je Šaranov.
On se potom osvrnuo na tok pregovora oko saradnje sa crveno-belima.
– Dva puta sam ranije bio u pregovorim sa Zvezdom, možda bude treća sreća. Porodica mi je u Beogradu, planovi su vezani za ostanak uz njih i mislim da je idealan trenutak – podvukao je i 27-godišnji čuvar mreže.
 
The post ISKUSNI GOLMAN POTVRDIO: Ako ode Rajković, dolazim u Zvezdu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.