INFORMACIJE STIŽU IZ REPUBLIKE SRPSKE: Novi detalj baca svetlo na saobraćajnu nesreću Ognjena Kuzmića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2019, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INFORMACIJE STIŽU IZ REPUBLIKE SRPSKE: Novi detalj baca svetlo na saobraćajnu nesreću Ognjena Kuzmića (FOTO)

Centar Crvene zvezde prebačen helikopterom u Beograd.

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić nalazi se u Urgentnom centru u Beogradu gde se lekari brinu o njemu posle teške saobraćajne nesreće, a za to vreme iz Republike Srpske stižu i nove informacije u vezi sudara u kojem je centar crveno-belih teško povređen, a u kojem se njegov terenac marke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Porše sudario sa automobilom marke BMW.

Udes se dogodio rano jutros na magistralnom putut Prijedor - Banjaluka, a Kuzmić je u automobilu bio sa prijateljem Bogdanom Ilićem i doživeo povrede gornje i donje vilice, kao i grudnog koša zbogg čega su ga lekari stavili u indukovanu komu  posle čega je helikopterom prebačen za Beograd.

Prema poslednjim info.Kuzmić je bio suvozač u svom vozilu te je u momentu nesreće za volanom bio njegov prijatelj iz Bijeljine, Bogdan Ilić.Trenutno je u toku CT dijagnostika i magnentna rezonanca, i tek tada će biti poznat stepen povreda glave.#kuzmic #kkcz pic.twitter.com/ZUluKLBJjq

— Zoran Šarenac (@sarenaczoran) July 14, 2019

Najnovija informacija iz Republike Srpske je da Ognjen Kuzmić nije ni vozio u trenutku sudara, već da je za volanom bio njegov prijatelj Ilić, dok je centar Zvezde bio na suvozačevom mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OGLASILA SE KUZMIĆEVA SUPRUGA: Evo šta je poručila! (FOTO)

Izvor: RTV Pink, 14.Jul.2019

Supruga Ognjena Kuzmića, Tomiša, oglasila se posle teške saobraćajne nesreće kod Prijedora u kojoj je povređen centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.