IGOKEA: Srednji prst zvezdašima

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGOKEA: Srednji prst zvezdašima

Predsednik lidera ABA lige Goran Dodik pokazao nekulturu posle pobede nad Crvenom zvezdom Telekom.

"U pobedi se ne zanesi", lekcija je koju prvi čovek lidera ABA lige tek mora da nauči.

Njihovi igrači dokazali su u subotu uveče da su najbolji u Jadranskoj ligi, drugi put ove sezone savladavši Crvenu zvezdu Telekom.

Radost zbog pobede ekipe Dragana Bajića poslužila je prvom čoveku kluba Goranu Dodiku kao dovoljan razlog da ode do dela tribine sa Zvezdinim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pristalicama i pokaže im srednji prst.

"Njegov postupak izazvao je oštre reakcije, a jedan od navijača Crvene zvezde sišao je na parket i udario Dodika, nakon čega je pobedao. To se sve desilo na nekoliko metara od predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, koji je odmah poslao članove svog obezbeđenja i policiju u poteru za napadačem na svog mlađeg brata", ekskluzivno prednosti portal novitalas.com.

Utakmici Igokee i Crvene zvezde prisustovao je i prvi čovek beogradskog tima Nebojša Čović, kao i generalni menadžer ABA lige Roman Lisac.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Bilić za SPORTAL.RS: Dodiku, za sada, upozorenje

Izvor: Sportal.rs, 21.Jan.2013

Mrlju na zasluženi trijumf Igokee nad Crvenom zvezdom Telekom u derbiju 18. kola ABA lige bacio je predsednik kluba iz Aleksandrovca Goran Dodik.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.