I TO REPREZENTATIVAC: Desni bek se vratio u Crvenu zvezdu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 19:22

I TO REPREZENTATIVAC: Desni bek se vratio u Crvenu zvezdu

Pojačala se konkurencija na kriznoj poziciji.

Mladi srpski reprezentativac Uroš Lazić (21) se vraća u Crvenu zvezdu sa pozajmice iz Novog Pazara i biće priključen treninzima prvog tima.

O budućnosti Zvezdinog desnog beka će se odlučivati o danima koji slede, tj. da li će ostati deo prvog tima, saznaje Mocartsport.

Što se tiče pozicije desnog beka, za prvu postavu u ekipi Vladana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milojevića trenutno konkurišu Lazar Nikolić i mladi Ognjen Mimović, kao i Kosta Nedeljković koji je u redovima beogradskog kluba ostao našestomesečnoj pozajmici.

Podsetimo, Zvezda je ove zime kontaktirala Ričija Larjeu, ali prelazak Kanađanina iz Notingem Foresta u Ljutice Bogdana nije realizovan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEZADOVOLJNI GOSTOPRIMSTVOM – Crvena zvezda povukla Lazića iz Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 20.Feb.2024, 12:53

Fudbalski klub Novi Pazar ostao je bez prvotimca Uroša Lazića, kojeg je Crvena zvezda povukla sa pozajmice, potvrđeno je u pazarskom superligašu. S obzirom da je prelazni rok završen 16. februara u ponoć, 20-godišnjem Laziću predstoji pauza do kraja sezone. Lazić je mladi reprezentativac Srbije...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.