NEZADOVOLJNI GOSTOPRIMSTVOM – Crvena zvezda povukla Lazića iz Novog Pazara

Izvor: SandzakPress.net, 20.Feb.2024, 12:53

NEZADOVOLJNI GOSTOPRIMSTVOM – Crvena zvezda povukla Lazića iz Novog Pazara

Fudbalski klub Novi Pazar ostao je bez prvotimca Uroša Lazića, kojeg je Crvena zvezda povukla sa pozajmice, potvrđeno je u pazarskom superligašu. S obzirom da je prelazni rok završen 16. februara u ponoć, 20-godišnjem Laziću predstoji pauza do kraja sezone. Lazić je mladi reprezentativac Srbije i igra na poziciji desnog beka, ali može da pokrije još nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << pozicija u timu. On je prošlog leta stigao u Novi Pazar kao pozajmljen fudbaler beogradske Crvene zvezde, a ta pozajmica zimus je produžena do 30. juna 2024. Za Novopazarce je Lazić odigrao 19 zvaničnih utakmica i postigao je dva gola. Nezvanično, crveno-beli su rešili da okončaju Lazićevu pozajmicu nezadovoljni gostoprimstvom u Novom Pazaru, u subotnjem meču 21. kola Super lige Srbije. S druge strane, Pazarci su posle te utakmice izdali saopštenje, u kojem su izrazili nezadovoljstvo arbitražom glavnog sudije Danila Nikolića. The post NEZADOVOLJNI GOSTOPRIMSTVOM – Crvena zvezda povukla Lazića iz Novog Pazara appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novopazarci se žalili na suđenje – Zvezda im povukla igrača sa pozajmice

Izvor: B92, 20.Feb.2024

Fudbalski klub Novi Pazar ostao je bez prvotimca Uroša Lazića, kojeg je Crvena zvezda povukla sa pozajmice, potvrđeno je u pazarskom superligašu...S obzirom da je prelazni rok završen 16. februara u ponoć, 20-godišnjem Laziću predstoji pauza do kraja sezone...Lazić je mladi reprezentativac Srbije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.