I Rusi žele Filipa Kostića

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Dec.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Rusi žele Filipa Kostića

Jurnjava oko Filipa Kostića, ofanzivnog veziste Radničkog iz Kragujevca ne prestaje. Za talentovanog Kostića interesovanje su nedavno pokazali večiti rivali.
Prvo je bio na meti Crvene zvezde, a potom se u trku uključio i Partizan... Ponude su stavljene na sto, karte su otvorene, ali do konkretnog dogovora nije došlo.
U međuvremenu, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se saznaje, za ofanzivnog vezistu koji je od starta prvenstva postigao tri gola i upisao osam asistencija zainteresovali su se i Rusi. Kostić se nalazi na listi želja, između ostalih, i Dinama iz Moskve, a konkretni pregovori tek traba da uslede.
Zavisno od toga ko ponudi najbolje uslove postoji mogućnost da vezista Radničkog karijeru nastavi u inostranstvu, a uprkos mnogobrojnim ponudama, nije isključeno da će do kraja prvenstva braniti boje kragujevačkog debitanta.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

I Rusi žele Filipa Kostića

Izvor: Utakmica.rs, 15.Dec.2011

Jurnjava oko Filipa Kostića, ofanzivnog veziste Radničkog iz Kragujevca ne prestaje. Za talentovanog Kostića interesovanje su nedavno pokazali večiti rivali. Prvo je bio na meti Crvene zvezde, a potom se u trku uključio i Partizan.. Ponude su stavljene na sto, karte...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.