Izvor: B92, 20.Jan.2012, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Asamoa stigao u "Splendid"

Fudbaler iz Gane Natanijel Asamoa koji će naredne dve nedelje biti na probi u Crvenoj zvezdi, stigao je iz Beograda u Budvu.

Talentovanog fudbalera su na aerodromu sačekali predstavnici Crvena zvezde , a u hotelu "Splendid" se upoznao sa trenerom Robertom Prosinečkim i predsednikom Vladanom Lukićem.

"Informisan sam o Crvenoj zvezdi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << . Čuo sam priče i čitao sam internet. Znam da je ovaj klub 1991. godine bio šampion Evrope", rekao je 20-godišnji fudbaler.

"Znam da na tribinama stadiona postoji velika energija, kao i na terenu i to mi se dopada. Znam da su navijači vatreni i nadam se da ću imati razloga da budem srećan ovde", dodao je Asamoa koga je nedavno pohvalio selektor Gane Goran Stevanović.

Brzonogi napadač ističe da će pokušati što bolje da iskoristi šansu.

"Za mene je ovo velika šansa. Probaću da je iskoristim. Da se pokažem u najboljem svetlu. Nadam se da će to biti dovoljno za ostanak u Crvenoj zvezdi."

Asamoa će se u subotu 21. januara priključiti treninzima koje vodi Robert Prosinečki.
Pogledaj vesti o: Robert Prosinečki

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Asamoa na probi u Zvezdi

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Jan.2012

Fudbaler iz Gane Natanijel Asamoa priključio se igračima Crvene zvezde na pripremama u Budvi gde će u naredne dve nedelje pokušati da se izbori za ugovor sa "crveno-belima".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.