Hrabra Zvezda poražena 3:2 u Krasnodaru

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2017, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra Zvezda poražena 3:2 u Krasnodaru

Crvena zvezda je u prvom meču plej-ofa Lige Evrope u Krasnodaru izgubila 3:2 protiv istoimene ekipe i na taj način napravila odličnu uvertiru pred revanš za sedam dana na stadionu Rajko Mitić

Na žalost navijača Crvene zvezde, pouzdani levi bek Milan Rodić nije mogao da se stavi na raspologanje Milojeviću za ovaj meč, pa jee umesto njega startovao iskusni Dušan Anđelković, koji je u karijeri igrao za Krasnodar.

Iako je Milić bio najavljen na krilnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << poziciji, umesto njega počeo je Nemanja Radonjić. Sa druge strane, za Krasnodar od samog starta igrao je Mihailo Ristić, koji je do ovog leta bio član Crvene zvezde.

SASTAVI

Krasnodar (4-3-3): Sinicin - Petrov, Ramirez, Grankvist, Martinovič - Mamajev, Gazinski, Ristić - Vanderson, Ignjatijev, Klason

Crvena zvezda (4-2-3-1): Borjan - Stojković, Anđelković, Babić, Savić - Le Talek, Donald - Srnić, Kanga, Radonjić - Boaći.

Na samom početku crveno-beli su krenuli agilno, a posebno motivisan bio je Nemanja Radonjić. Ipak, brzo je Krasnodar preuzeo inicijativu i nekoliko puta ozbiljno zapretio. Najbolje prilike imali su preko Mihaila Ristića. Posle oba njegova šuta sa distance Borjan je kratko odbijao loptu, a drugi put u 20. minutu bilo je fatalno, pošto je na odbitak natrčao Ignjatijev i iz neposredne blizine plasirao loptu u mrežu.

Usledila je odlična prilika za Crvenu zvezdu. Srnić je u 25. minutu odlično šutirao, golman Sinicin je bio na mukama, ali Ričmond Boaći nije najbolje odreagovao na gubitak i ostalo je 1:0 za Ruse. Do poluvremena Zvezda je imala nekoliko obećavajućih situacija, ali se na poluvremenu otišli sa minimalnom prednošću za domaćina.

Na početku drugog poluvremena šok. Petrov je odlično prošao po levoj strani, uputio sjajan centaršut, a Klason, zaboravljen od Anđelkovića, uhvatio je poluvolej. Borjan je imao loptu na rukama, ali ju je odbio u gol i Krasnodar je poveo 2:0.

Gosti nisu klonuli duhom, a posebno se razigrao Boaći. Najbolji strelac Crvene zvezde u 52. minutu imao je čist zicer, ali je sa pet metara neometen pogodio golmana Sinicina. Imao je napadač iz Gane još jednu šansu, ali je iskosa sa desne strane pogodio ponovo golmana Sinicina.

Ipak, Zvezda je došla konačno do gola. Ponovo je akciju u 57. minutu pokrenuo odlični Nemanja Radonjić, Boaći je ostavio Slavoljubu Srniću, a odlični krilni igrač je iz prve "odapeo" sa 20-ak metara iskosa sa desne strane i lepo gađao suprotak ugao, a Sinicinu je ostalo samo da potkači loptu na putu ka mreži.

Krasnodar je odmah uzvratio, preko najboljeg igrača na ovom meču Mihaila Ristića. Bivši Zvezdin veznjak ponovo je odlično šutirao, pogodio prečku i lopta je završila iza gol crte, odbila se u ruke Borjana, a sudije nisu priznale gol iako je bilo evidentno da je lopta čitavim obimom bila u golu.

Evro negol Mihaila Ristića. #fkcz#kraczv

Imao je domaćin još jednu veliku priliku, ali je Anđelković bukvalno loptu izvukao sa gol linije. Međutim, pritisak Krasnodara je urodio plodom u 67. minutu, kada je Petrov neometan sa ivice šesnaesterca odlično šutirao i Borjan je bio nemoćan - 3:1.

Odlučio je Vladan Milojević, u Murinjovskom stilu, da baci sve karte na napad. Izveo je štopera Babića a uveo napadača Pešića u 70. minutu, koji je već minut kasnije iskoristio sjajan prodor Milića i odličan pas da smesti loptu u mrežu i ponovo vrati Zvezdi priključak - 3:2.

To je na kraju ostao konačan rezultat i svakako da Crvena zvezda ima čemu da se nada za sedam dana.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

KIKSEVI SKUPO KOŠTALI U KRASNODARU: Hrabra Zvezda ima nadu

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2017

Slavoljub Srnić i Aleksandar Pešić Pešić strelci važnih golova, Mihailo Ristić režirao trijumf Rusima CRVENA zvezda je poražena u Krasnodaru 3:2 (1:0), ali za sedam dana na stadionu „Rajko Mitić“ (21,00, RTS) imaće lepu priliku da se posle 10 godina vrati u grupnu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.