Hrabra Zvezda pala protiv Arsenala!

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabra Zvezda pala protiv Arsenala!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Arsenala u Beogradu sa 1:0, u utakmici trećeg kola H grupe u Ligi Evrope.

Zvezda je u sjajnoj atmosferi pred preko 50.000 gledalaca odigrala veoma hrabro protiv kombinovane londonske ekipe koju je na stadionu Rajko Mitić spasao golman Peter Čeh.

On je u nekoliko navrata sjajno intervenisao posle pokušaja Radonjića, Srnića i Boaćija, a gosti su do pobede stigli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pet minuta pre kraja atraktivnim golom Olivijea Žirua.

Tome je prethodio sumnjiv drugi žuti karton koji je u 80. minutu dobio Milan Rodić, pa je Zvezda meč završila sa desetoricom igrača.

Uz pobedu Arsenala, crveno-belima ne ide u prilog ni rezultat druge utakmice iz grupe pošto je BATE Borisov pobedio Keln sa 1:0, pa sada Zvezda i beloruski tim na deobi drugog mesta imaju po 4 boda, dok je Arsenal prvi sa maksimalnih 9, dok Keln ima tri poraza.

Meč ste mogli da pratite uživo na portalu Sport kluba:

Uz ogromnu podršku sa tribina Zvezda je hrabro počela, a već u trećem minutu Kanga je ostao na zemlji.

Izgledalo je da bi mogao da izađe, ali se ipak vratio posle ukazane pomoći. Gosti su posle par minuta došli do daha i preuzeli su inicijativu, ali u prvih 10-ak minuta nije bilo velikih prilika.

Prvu veliku šansu imao je Arsenal u 15. minutu. Posle prekida koji je izveo Vilšir lopta je došla do Volkota koji je bio u idealnoj poziciji, ali je Borjan sjajnom intervencijom spasao čist gol.

Zvezda je imala u prvih 20 minuta nekoliko opasnih kontri i polukontri, ali nije ozbiljnije ugrozila gol Čeha.

Igrala je Zvezda sve bolje što je meč odmicao, a u 27. minutu prvu veliku šansu imao je Ričmond Boaći. Šutirao je glavom posle kornera, Čeh je bio savladan, ali je lopta zavšila na prtečki i odbila se u polje.

Novu veliku šansu Zvezda je imala u 32. minutu. Nemanja Radonjić prihvatio je loptu na drugoj stativi, namestio se i šutirao, ali je Čeh uspeo da odbrani.

Do kraja prvog dela nije bilo uzbuđenja, pa je ostalo 0:0 na poluvremenu.

Drugi deo počeo je prilikama Zvezde, a u centru pažnje bili su Srnić i Krstičić.

Prvo je u 52. minutu Krstičić odlično šutirao glavom posle centaršuta Stojkovića, a dva minuta kasnije i Srnić je bio u prilici posle greške Elnenija.

U oba navrata Čeh je dobro intervenisao.

Usledio je mnogo mirniji period utakmice, pa u narednih 20-ak minuta nije bilo previše zanimljivih situacija. Arsenal je imao inicijativu, ali je Zvezda vrebala svoju šansu.

U 80. minutu Arsenal je dobio veliku prednost pošto je sudija polazao drugi žuti karton Rodiću. On je bio u duelu sa Kokelanom i na usporenom snimku se videlo da je sudija napravio veliku grešku.

Brojčanu prednost Arsenal je iskoristio pet minuta kasnije. Volkot i Vilšir odigrali su dupli pas, lopta je stigla do Žirua koji je atraktivnim potezom u padu savladao Borjana, a ostaje samo pitanje da li je Volkot bio u ofsajdu.

U samom finišu Zvezda nije uspela da izjednači, pa je Arsenal, čini se nezasluženo, odneo sva tri boda iz Beograda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spavao čitav meč, a onda majstorijom srušio Zvezdin san: Žiru odneo sva tri boda s Marakane (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2017

Snažni Francuz odlično reagovao i iskoristio drugu veliku priliku Arsenala na utakmici. Domaćinu ostaje žal za jednom bodom, koji je apsolutno zaslužio..Zvezda nije nadigrana, ali je ostala bez sva tri boda protiv podmlađenog Arsenala. Ekipa Arsena Vengera savladala je Crvenu zvezdu na stadionu...

Nastavak na MozzartSport.com...

LIGA EVROPE: Zvezda se hrabro borila, ali poklekla u neravnopravnoj borbi (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2017

Crvena zvezda je pretrpela prvi poraz u Ligi Evrope ove sezone.. . Arsenal je golom Žirua na pet minuta do kraja stigao do minimalne pobede i tri boda.. Na samom početku meča je 52.000 navijača na stadionu ‘Rajko Mitić’ preplašio Gelor Kanga koji je odmah po poćetku utakmice završio na travi....

Nastavak na HotSport.rs...

Zvezda poražena u Beogradu, Arsenal golom Žirua odnio tri boda

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2017

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Beogradu rezultatom 0:1 od engleskog Arsenala na stadionu Rajko Mitić u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope. Jedni gol za engleski tim postigao je Žiru u 85. minutu...Prvu veliku šansu da dođe do prednosti Zvezda je imala u 26. minutu. Ričmond Boaći...

Nastavak na Nezavisne Novine...

FOTO: Zvezda izgubila od Arsenala u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 19.Okt.2017

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Arsenala u Beogradu sa 1:0, u utakmici trećeg kola H grupe u Ligi Evrope...

Nastavak na N1 televizija...

FOTO-UBOD: Slika koja će obići svet, navijač Zvezde posle Arsenala utrčao na teren i plakao pred Borjanom (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2017

Čak 52.000 navijača bilo je danas na stadionu ‘Rajko Mitić’ kako bi ispratili meč svog tima.. . I videli su veliku borbu izabranika Vladana Milojevića koji su pali u samoj završnici.. Tek nakon što je Arsenal posle isključenja Milana Rodića imao igrača više. Strelac pobedonosnog gola bio...

Nastavak na HotSport.rs...

(KURIR TV) ZVEZDI MALO FALILO Milan Borjan: Glavu gore i nastavljamo dalje!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2017

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su  od Arsenala u Beogradu sa 1:0 (0:0), u utakmici 3. kola H grupe Lige Evrope, a golman domaće ekipe Milan Borjan bio je vidno razočaran.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.