Horor početak - Pavićević pocrveneo u 2. minutu!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor početak - Pavićević "pocrveneo" u 2. minutu!

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se na evropsku scenu posle godinu dana pauze ali prva utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope nije dobro počela po crveno-bele.

Nakon godinu dana pauze zbog kazne UEFA najtrofejniji srpski klub vratio se na evropsku scenu.

Crvena zvezda je na startu kvalifikacija za Ligu Evrope za rivala dobila kazahstanski Kairat a prva utakmica igra se na stadionu "Rajko Mitić".

Veliki broj navijača došao je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << popularnu "Marakanu" da pruži podršku ekipi Miodraga Grofa Božovića ali duel sa Kairatom nije dobro počeo po vicešampiona Srbije.

Već u drugom minutu štoper Savo Pavićević morao je da ruši protivničkog igrača koji je kranuo ka golu a poljski arbitar Bartoš Frankovski nije imao dilemu.

Pod ubeđenjem da je Savo Pavićević poslednji igrač odbrane Frankovski je Savu Pavićeviću pokazao crveni karton i tako totalno poremetio koncepciju igre domaćeg tima.

Trener Božović reagovao je brzo i u igru uveo Vukašina Jovanovića kojem je mesto na terenu ustupio Vukan Savićević.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rajković svetla tačka Zvezdinog "evro košmara"! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope a svetla tačka sramotnog izdanja u duelu sa Kairatom bio je mladi golman Predrag Rajković...Povratak Crvene zvezde na evropsku scenu nije protekao onako kako su priželjkivali mnogobrojni navijači koji su se...

Nastavak na Sportske.net...

Ofsajd je Zvezdina realnost

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015, 18:29

Sinoćna bruka protiv Kajrata može da se posmatra i kroz istorijsku prizmu, jer je ovaj kazahstanki klub ne tako davno bio za crveno-bele lak zalogaj na evrosceni. Takvih lakih zalogaja više nema, kako stoje stvari neće ih ni biti u skorije vreme, a razloga za takvo stanje stvari je bezbroj...Mnogi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.