Hitna reakcija: Anđelovski pred suspenzijom! FSS nije zaboravio ni Partizanov gol Napretku u 96. minutu

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna reakcija: Anđelovski pred suspenzijom! FSS nije zaboravio ni Partizanov gol Napretku u 96. minutu

Sutra sastanak na Terazijama

Crvena zvezda je odmah reagovala uprvši prst krivice ka predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu, ali ovaj put ni FSS nije ostao nem. Štaviše, usledila je reakcija kao nikada pre. Sa Terazija stiže poruka: nadležni organi će već sutra zasedati povodom suđenja Novice Anđelovskog na utakmici Borca i Partizana u Čačku.

Zna već cela Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-beli su na stadionu kraj Morave do pobede stigli u sedmom minutu sudijske nadoknade, a trener Borca Igor Spasić odmah posle meča rekao je da nije bilo potrebe da se utakmica produžava celih sedam minuta.

Ali potom mnogo oštrije najave iz FSS u kome su očigledno stekli utisak da Anđelovski svesno favorizuje Partizan, pa podsećaju i na duel sa Napretkom u Humskoj. Anđelovski na centru, gosti iz Kruševca vode, a Partizan do izjednačenja stiže zahvaljujući pogotku Evertona Luiza iz ofsajda u šestom minutu sudijske nadoknade. Novica Anđelovski se nije oglasio.

Sada je sporno tih sedam minuta nadoknade, pa i prekršaj na ivici kaznenog prostora posle kojeg je Zoran Tošić postigao pobednički gol.

Prema najavama sa Terazija, da se naslutiti da će sudija Anđelovski već koliko sutra biti skinut sa liste arbitara.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Reagovao FSS: Anđelovskog očekuje suspenzija zbog suđenja u Čačku

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2017

Meč između čačanskog Borca i Partizana podigao je veliku buru pre svega zbog pojedinih odluka sudije Novice Anđelovskog koji je po mišljenju dela javnosti direktno uticao na rezultat, odnosno pobedu crno-belih...Naime, Anđelovski je u 96. minutu dosudio prekršaj za Partizan ispred kaznenog prostora...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.