HTEO JE DA GA DOVEDE I U MAKABI: Zvezda će Baharu ispuniti veliku želju, stiže zver za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 18:33

HTEO JE DA GA DOVEDE I U MAKABI: Zvezda će Baharu ispuniti veliku želju, stiže zver za Ligu šampiona

Veliko pojačanje za crveno-bele.

Fudbalski klub Crvena zvezda trebalo bi uskoro da dobije novog trenera u liku Baraka Bahara koji će predvoditi ekipu u Ligi šampiona. Izraleski mediji javljaju da je dogovor postignut o čemu više možete da pročitate OVDE.

Pored njega na "Marakanu" bi trebalo da stigne i napadač Sent Etjena Žan Filip Kraso koga je Bahar želeo u Izraelu. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada kada on dolazi u Beograd, jasno je da će mu Kraso biti prva želja.

Reprezentativac Obale Slonovače nedavno je odbio povećanje plate i primanja od 500.000 evra po sezoni u Francuskoj, dok izraelski portal "One" piše kako mu je Zvezda ponudila milion evra na godišnjem niv

Kraso ove sezone ima učinak od 16 golova i osam asistencija, a francuski mediji mu tepaju da "zver" u šesnestercu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.